Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Szabályváltozás jön az Álarcos énekesben

A mostani adásban csak 7 versenyző lesz, ezért egy hármas párbajra is fel kell készülnie a nézőknek – és persze a versenyzőknek.

Az Álarcos énekes előző két adásában 8-8 maszkos énekes küzdött a továbbjutásért. Mindkét részben páros párbajok voltak, így négyen automatikusan folytathatták a versenyt, szintén négyen pedig a leleplezés közelébe, vagyis a kiesés szélére kerültek.

A műsor harmadik adásában azonban változás lesz: ezen a héten 7 versenyző lép fel, három párbaj lesz, kettőben ketten párbajoznak, egyben pedig hárman vívnak meg egymás ellen.

A Banán a Tigrissel, a Béka az Elefánttal, a Maki pedig a Dinóval és a Babával küzd meg a bennmaradásért. Mindhárom körből egy-egy azonnali továbbjutó lesz, mely azt jelenti, hogy a két kettesből egy-egy, a hármas párbajból pedig ketten kerülnek leleplezés közelébe – értesült a sorozatwiki.

Nem csak a szabályok változnak, hanem az egyik zsűritag is. Bár azóta sikeresen kigyógyult a koronavírusból Gáspár Laci, a vasárnap esti műsorban nem ő, hanem az Álarcos énekes első adásának egyik közönségkedvence foglal helyet a zsűriben.

<