Szeptembertől FilmBox Live alkalmazás a Vidanetnél

-

filmbox live vidanet2014 szeptemberétől a Vidanetnél a FilmBox prémium csomag és a Digitális Extra csomag előfizetői díjmentesen érhetik el a FilmBox Live online alkalmazást.

A programnak köszönhetően bárhol, bármikor díjmentesen juthatunk hozzá olyan tartalmakhoz, amelyek még a FilmBox prémium csomag kínálatán is túlmutatnak. Akár utazás, várakozás vagy munka közben is elindíthatjuk kedvenc műsorunkat.

Az online szolgáltatás keretében a 9 lineáris csatorna és az 1000 címből álló VOD könyvtár segítségével nem számít, hol vagyunk vagy éppen mit csinálunk, unatkozni biztosan nem fogunk. Az élőben sugárzott csatornák mellett dokumentumfilmek, divat, zene, sport, nevetés, izgalom és lifestyle mind egyszerre lehetnek a kezünkben.

A Filmbox Live applikációk az otthoni számítógépeken kívül elérhetőek smart funkcióval rendelkező LG, Samsung és Sony TV-ken, iOS és Android okostelefonokon és tableteken, valamint Sony PS3 konzolon is. Ráadásul a tartalmak egyszerre többféle platformmal is összehangolhatóak, testreszabhatóak és folyamatosan bővülnek.

?Szerettünk volna egy olyan alkalmazást kínálni a felhasználóiknak, amely szélesíti azoknak az eszközöknek a tárházát, amellyel műsoraink, tartalmaink elérhetővé és élvezhetővé válnak számukra. A FilmBox Live applikáció éppen erre ad lehetőséget. Szeptembertől a Digitális Extra csomag és a FilmBox prémium csomag előfizetői a Vidanetnél minden eddiginél színesebb kínálatot kapnak teljesen díjmentesen, amelyet így reméljük, egyre többen használnak majd ki? – mondta az új FilmBox country manager, Fülöp Tamás.

?Folyamatosan törekszünk szolgáltatási palettánk színesítésére, ezért nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy bevezethetjük a FilmBox Live alkalmazást, ráadásul díjmentesen tudjuk azt ügyfeleink számára biztosítani? – mondta el Takács László, a Vidanet értékesítési- és marketingigazgatója. A FilmBox tehát a Vidanettel közösen hordozhatóvá és bárhonnan könnyedén elérhetővé teszi a legjobb tartalmakat a FilmBox Live alkalmazáson keresztül. A felhasználóknak csak le kell tölteniük azt, és élni a lehetőséggel.

Kapcsolódó

Itt megnézhető a Doktor Balaton első két része

Ha tegnap este lemaradt róla, de kíváncsi rá, akkor most itt a lehetőség.

Nézd vissza a Bödörék 6. részét online!

Lemaradtál az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár 6. részéről? Sebaj! A Filmsoron most visszanézheted az epizódot online!

Így teheted gyerekbaráttá a Netflixet

Még biztonságosabbá teheted a Netflixet a gyerekek számára: megmutatjuk, hogyan tudod öt egyszerű lépésben gyerekbiztossá tenni az élményt.

Itt nézheted meg online a Bödörék 5. részét

Lemaradtál az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár 5. részéről? Visszanéznéd az epizódot? Most megnézheted a Filmsor Mozi rovatában.

Most a címlapon

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

A WarnerMedia bejelentette kik hozzák el Magyarországra is az HBO Max-ot

Felállt a csapat, már csak arra kell várnunk, hogy meg is érkezzen Magyarországra az HBO Max.

Wonka címen előzményfilmet kap a Charlie és a csokigyár

mostani film előzményfilm lesz, valószínűleg Wonka fiatalkoráról szól majd.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet