Filmek, sorozatok, kultúra

Szerepcsere: Ő a Mátyás Király tér újonca

Lecserélték a Barátok közt egyik gyerekszereplőjét. Pénteken Juli és Alex fiát, Illés Mátét már nem Kiss Lénárd játszotta, hanem Csizmadia Máté Noel.

Az egyik legmagasabb nézettségű csatorna sikersorozatában szereplőcsere történt, és a kommentelők véleménye megoszlott róla. Volt, aki azonnal a szívébe zárta az újoncot, még mások a régi szereplőt szerették volna továbbra is a sorozatban látni.

A Barátok közt nézői Máté szerepében legtovább Puha Kristófot  láthatták, ugyanis 7 hosszú éven keresztül ő formálta meg a cserfes Mátét. Kisbabaként, azaz 2009 és 2010 közötti időszakban Csepeli Száva Hanna, majd 2010 valamint 2012 között Kergyó Richárddal találkozhattak a  nézők a képernyőn keresztül.

A már említett és oly sokak által megkedvelt Puha Kristóf 2012 és 2019 között formálta meg Máté karakterét. Most azonban új szereplő költözik be a Mátyás Király tér lakói közé, aki nem más mint Csizmadia Máté Noel, ugyanis a rendezők már egy kamaszt szerettek volna Máté szerepében.

Kiss Lénárd szülei hatására, valamint saját döntése nyomán most átadja szerepét Csizmadia Máté Noelnek. Ennek legfőbb oka,hogy Lénárd szülei a koronavírus-járvány miatt nem szerették volna, ha fiuk tovább forgat a sorozatban.

A Barátok közt vezetősége egy meghirdetett casting keretein belül választotta ki az új szereplőt. A Mátét megformáló színészpalánta Kiss Lénárd tiszteletben tartotta a szülei  döntését, és ő is úgy akarta, hogy a szigorú intézkedések ellenére sem szeretne a sorozatban tovább játszani.

Annak ellenére, hogy mindannyian sajnáljuk, hogy Kiss Lénárd távozik a sorozatból, de természetesen tiszteletben tartjuk és elfogadjuk a családja döntését – mondták a produkció alkotói.

Máté karaktere sok jelenetben szerepelt ebben az időszakban is, így semmilyen módon nem lehetett nélkülözni, és az előre meghirdetett castingon Csizmadia Máté Noel bizonyult a legmegfelelőbbnek.

Facebook
<