Hír és közéleti magazin

Szereposztás – Az idegeninváziótól a kórházassorozatokig

Az elmúlt napok hemzsegtek a nagyobbnál nagyobb sorozatos nevektől: Lily Rabe például idegeninváziós sorozatban, Liam Neeson pedig a Törtetők filmben tűnik majd fel.

Az elmúlt napok hemzsegtek a nagyobbnál nagyobb sorozatos nevektől: Lily Rabe például idegeninváziós sorozatban, Liam Neeson pedig a Törtetők filmben tűnik majd fel.

Szereposztás

How to get Away with Murder címen Shonda Rhimes ugye megint sorozatot fejleszt az ABC-nek, az új Shondaland-projekt berendelése meg már azért is biztos, mert Viola Davis kapta a sorozat főszerepét. Az ABC-hez képest (Scandal, Revenge stb) nem túl rövidnevű projekt ügyvédes dráma lesz egyébként.

A TBS Tribeca című vígjátéksorozatának a pilot epizódjában Rashida Jones, vagyis a főszereplő szüleit Quincy Jones és Peggy Lipton alakítja majd. Ez azért érdekes, mert tényleg ők a szülei. A pilotban egyébként Alfred Molina és a Jóbarátokos Lisa Kudrow is felbukkan a hírek szerint.

Lily Rabe aláírt az ABC Visitors című sorozatára. A sorozatot egyébként Steven Spielberg (cége) pátyolgatja és egy elég furcsa idegeninvázóról szól majd.

Lily Rabe a Visitorsban!
Lily Rabe a Visitorsban!

Hope Davis és Margarita Levieva lesznek a Coercion című NBC-sorozat, de leginkább The Americans-koppintásnak nevezhető kémes-dráma főszereplői.

Clifton Collins Jr. az ABC Secrets and Lies című sorozatára írt alá. Ő lesz A Szomszéd?

Morena Baccarin szintén az ABC-vel egyezkedik. A Warriors című kórházassorozatban tűnik majd fel.

Lennie James lesz a Critical című brit kórházassorozat egyik főszereplője. Erre már csak azért is érdemes odafigyelni, mert a sorozat a 24-hez hasonlóan valós időben játszódik majd.

Jamie Lee Curtis az Only Human című CBS-sorozatra írhat alá. Ez ugye az a kórházassorozat ami négyes ikrekről szól majd.

Leslie Bibb lehet a Love is Relative című romkom-sitcom főszereplője. Mondjuk a cím nagyjából mindent elárul a sztoriról. Ez az NBC-re jöhet.

Hoppá. Liam Neeson is szerepelni fog az Entourage, vagyis a Törtetők filmben. Erről kéünk is van.

Celebrity Sightings In Los Angeles - February 25, 2014

Ashley Judd az NBC Salvation című sorozatában kapott főszerepet. A sztori középpontjában egy texasi hitgyüli áll.

Na ez az ami nálunk nincs, vagyis ha lenne is, az akkora politikai vihart kavarna hogy csak pislognánk. Azt már megszoktuk, hogy különböző tévéshow-kban feltűnnek az amerikai politikusok, de New York polgármestere Bill de Blasio a The Good Wife-ban, vagyis A férjem védelmébenben is cameózik egyet. Mi lenne itthon egy ilyebből?

Nézettség:

A The Walking Dead nézettsége továbbra is 10 millió fölött van. A legutóbbi epizódot 13,1 millió néző látta, ami 18-49-ben 6.6-os arányt jelent. Ami ennél is durvább, hogy így csúnyán elverte a téli olimpiát, ami 12,7/2,3-at produkált az NBC-n, csak az olimpia záróünnepsége előzte meg.

A True Detectivet igencsak felfedezték maguknak a nézők. A legutóbbi epizódot 2,6 millió néző követte nyomon, ami egyrészt nézettségnövekedést jelent, másrészt azt, hogy egy ilyen rétegsorozat is be tudja szívni a közvéleményt. Mi az hogy!

A Black Sails kis híján 750 ezer ember figyelmét vonzotta legutóbb, ami 18-49-ben csak 0,2-t jelent, de mivel a Starzról van szó, így elfogadhatónak mondhatjuk a nézettséget. A sorozat egyébként nagyon rendben van, csak buzdítani tudjuk az olvasót, hogy nézzen rá a kalózos sorozatra.