Szétverték a két Michelin-csillagos éttermet

November 28-án este egy 11 fős társaság gyűlt össze a két Michelin-csillagos Onyx étteremben, a két tulajdonoson kívül a Dining Guide újságírója és nyolc, online videós casting után meghívott vendég szerepelt, ők vehettek részt az „Utolsó vacsora” című eseményen – írta meg a 444 a Dining Guide gasztromagazin cikke alapján.

A vacsora alatt – az egyébként már márciusban bezárt – étterem egykori specialitásait szolgálták fel a hozzá illő borokkal, majd zárásként mindenki kapott egy kalapácsot, hogy azzal verhesse szét a berendezést. Az étterem ugyanis megújul a jövőben.

A Gerbeaud-csoport két tulajdonosnője, a mindig kifogástalan eleganciával megjelenő Niszkács Anna és édesanyja, Pintér Katalin kis feketében és kiskosztümben tűsarkú cipőben zúzták szét az elegáns éttereim falait, üvegvitrineit, padlóját és tapétáit – írta az esetről a Dining Guide.

Mindezt persze a járványügyi korlátozások miatt nem lehetett volna megtenni, ám az esemény forgatásként lett regisztrálva, „annak minden engedélyével és kellékével együtt”.

Az Onyx az újrakezdést tervezi, de új formában: mostantól nem egy séf kezében összpontosul a vezetés, hanem egy 11 fős csapat hozza meg a döntéseket, a kérdéses szituációkban és a fejlesztésekről szavazással döntenek – áll a gasztromagazin cikkében.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Ethan Hawke Magyarországon forgathat Marvel-sorozatot

Ethan Hawke is benne lesz a Disney+ készülő sorozatában, a Moon Knight-ban, vagyis a Holdlovagban.

Hirdetés

Hírstart