Sztárhírek Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat – írja Szikora Róbert legújabb posztjában.

Azt az időszakot éljük, amikor mindent átváltoztatnak. Amikor 97 nemi identitás is létezhet, amikor az abszurditást hirdetők, az anarchisták, az elmebetegek szellemi terrorban tarthatják a normalitást. Ekkor a józanság megtorpan, és remegő szívvel szemléli, hogy mi is történik körülötte…

– írja, majd felidéz egy gyerekkori emléket, amikor azt látta, hogy öten rugdosnak egy embert és figyelmeztet, hogy ne járjunk így.

Jézus azt mondta, “aki hűségesen kitart mellettem az fog üdvözülni.”
Nincs más igazság, csak Ő, nincs más út csak Ő, nincs más Élet, csak Ő… A Bibliában 365-ször szerepel: Ne féljetek!!! Minden napra egy.

– teszi hozzá. De itt még nincs vége, ugyanis arra is kér mindenkit, hogy

Senki se hallgassa el azt, ami belül nyomja, mert csak a mocskos szájú komcsi náciktól, rasszistáktól harsog a net világa…

Ezt követően jönnek a Csikidaam hazaárulók:

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat. Bízzunk Istenben, Jézusban, a megújító Szentlélekben… És higgyetek bennem is, bár csak emberi módon!