hétfő, január 25, 2021

Szinte pornóba csap át a W magazin szeptemberi száma

-

A divatmagazinok számára ez az év egyik legfontosabb időszaka, így nem is olyan meglepő, hogy a szeptemberi lapszámba mindenki igyekszik a lehető legtöbb dolgot belepakolni.

A legnagyobb sztárokat szerződtetik egy-egy fotózásra, és ha valamikor, hát ilyenkor biztosan nem sajnálják a pénzt a nagyszabású sorozatokra. A W magazin idén nagyon belehúzott, ugyanis a szeptemberi lapszáma bővelkedik ilyen divatanyagokban.

Az év egyik legnagyobb szereplői stábjával készült fotósorozat egy nagyon vad és nagyon divatos partit jelenít meg. A Mert Alas és Marcus Piggott fotóspáros kamerája előtt olyan sztárok pózolnak az őrült bulin, mint Paris Hilton, Miley Cyrus, vagy a színész-modellek közül Amber Valletta, Emily Ratajkowski és Lily Aldridge.

Az erősen korhatáros képsorozat talán az év egyik legdurvább divatanyaga, amit a tömegjelenetek, no és az igazán egyértelmű szexuális utalások tesznek hatásossá.

25215_w-mag-01 25216_w-mag-02 25217_w-mag-03 25218_w-mag-04 25219_w-mag-05 mert-marcus-1980s-party-4-1542x2057 mert-marcus-1980s-party-6-1542x996 mert-marcus-1980s-party-9-1542x2057

Kapcsolódó bejegyzések

Gyermeket vár Emily Ratajkowski

Első gyermekét várja a Holtodiglan színésznője.

Emily Ratajkowski most nem vetkőzéssel indította meg az őszt

Ennek ellenére biztos, hogy rengeteg férfi szeme megakad a képen, amelyet nemrég osztott meg a követőivel.

Emily Ratajkowskinak már vetkőznie sem kell, hogy villantson

A hirtelen szőkévé lett Emily Ratajkowski már utcai ruhájában is félig le van vetkőzve. Nem is értjük egyáltalán minek vett fel valamit?

A Robert Capa Központ összes kiállítása látogatható július 7-től

A járványhelyzet miatt ideiglenesen bezárt összes kiállítás látogatható lesz július 7-től a budapesti Robert Capa Kotrárs Fotográfiai Központban, ahol pop-up tárlat is nyílik magyar fotográfusok koronavírus-helyzetre reflektáló munkáiból.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata