Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

SZIRÉN – Fantasy-horror sorozat indul március 30-án az HBO Go-n

A szuperhősök (Krypton) mellett a hétvégén a sellők is beúsznak az HBO GO-ra. A SZIRÉN című fantasy-horror sorozat március 30-án indul az HBO GO-n.

A sorozat március 30-tól indul az HBO GO-n, magyar felirattal, majd pedig hetente érkeznek az új epizódok az amerikai premierrel egyidőben. A sorozat szinkronos tévés premierje április 22-én, 17:05-kor lesz.

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat. A tengerbiológus Ben (Alex Roe) vonzódik Rynhez, a különös lányhoz (Eline Powell – Trónok harca), akinek sötét titka van. Ben kolléganőjének, Maddie-nek (Fola Evans-Akingbola – Trónok harca) azonban gyanús a lány.

A különös és izgalmas fantasy sorozat fogta a sellők legendáját, és teljesen új megvilágításban, modern környezetbe helyezve mutatja be életüket és a tengerért vívott csatájukat. A további szerepekben Ian Verdun (Lucifer), Sibongile Mlambo (Lost in Space), Rena Owen (Orville, Az utolsó boszorkányvadász).

 

 

<