Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Szó szerint bepisálsz a BOSSZÚÁLLÓK: VÉGJÁTÉK-tól?

Vajon kiszakítja-e a mozinézőt egy rövidke szünet a filmélményből?

A Russo testvérek már a Bosszúállók: Végtelen háború 149 percével is feszegették a még egészséges határokat, de a napokban azt nyilatkozták, hogy a Bosszúállók: Végjáték játékideje alsó hangon 180 perces, vagyis 3 órás lesz.

“Le kell szögeznünk, hogy egy 22 filmből álló történetfolyam lezárásáról beszélünk. Rengeteg történetmesélői munka van ezzel. Az érzelmek például különösen is lényegesek számunkra. Ha egy bonyolult sztorit kell elmesélni erős, emocionális mozzanatokkal, ahhoz szükség van egy adott terjedelemre. Mi úgy érezzük, hogy ez a terjedelem most három óra” – nyilatkozták  a Collidernek.

Ezt viszont kólával felturbózva nehezen bírná ki az átlag mozinéző, ezért felmerült egy érdekes és igencsak régimódi lehetőség is.

Alan Cerny podcaster a Twitteren számolt be róla, hogy azt az infót kapta, hogy a Marvel stúdiónál fontolgatják, hogy a film közepét a régi filmszínházakhoz és színházakhoz hasonlóan szünettel szakítsák meg.

Sokak szerint ez tönkretenné a filmélményt, még mások szerint otthon is teljesen normális, hogy meg-megállítunk egy filmet egy rövidebb szünetre? Ti mit gondoltok a dologról? (És vajon mit gondolnak az anyagi okok miatt a napi többszöri vetítést szorgalmazó mozik?)

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<