Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ezúttal nem úszta meg: Ő búcsúzott a Sztárban sztártól

A Sztárban sztár párbajhőse ezúttal már nem úszta meg a kiesést. Szabó Ádám lehengerlően teljesített.

A Sztárban sztár színpadára na már csak hat versenyző léphetett fel, vagyis a tét nem kevesebb volt, mint hogy ki jut a Sztárban sztár legjobb öt versenyzője közé.

Az egyéni produkciókat és a duetteket követően az első kör végeredménye az összesített lista alapján:

6. Miss Mood
5. Vastag Csaba
4. Tóth Andi
3. Curtis
2. Horváth Boldi

A legtöbb pontot Szabó Ádám gyűjtötte, így ő volt az, aki biztosan tovább jutott a következő adásba, még Miss Mood kapta a legkevesebb pontot.

A szédületes produkciókat követően Horváth Boldi jutott tovább elsőként, majd Tóth Andit juttatták tovább a nézők. Harmadikként Curtis jutott tovább, vagyis Miss Mood és Vastag Csaba között dőlt el, hogy ki nem kerül be a kilencedik élő show-ba.

A nézők végül úgy döntöttek, hogy Miss Mood nem kerülhette el a végzetét, vagyis Vastag Csaba jutott tovább a következő körbe.

Persze Miss Moodnak sincs oka a csalódottságra, hiszen korábban öt párbajban is felülmúlta ellenfelét.

A jövő heti kilencedik adásban így tehát Szabó Ádám, Horváth Boldi, Tóth Andi, Curtis és Vastag Csaba lesz látható, akik két produkciót is előadnak majd a követkető élő showban.

Horváth Boldi Szűcs Judit, Curtis Mari Zsuzsi, Tóth Andi Fleur East, Vastag Csabi George Michael, Szabó Ádám pedig Robin Tiche lesz a következő adás első fordulójában.

A játékosok ezúttal választhattak is, a második fordulóban: Horváth Boldi Eric Clapton, Curtis Zorán, Vastag Csaba Maria Callas, a verseny egyetlen női versenyzője, Tóth Andi Elvis Presley, még Szabó Ádám Freddie Mercury, a Queen frontembere mellett tette le a voksát.

<