Tagfelvétel – Csatlakozz a Filmsorhoz!

Ha most ismerkedsz a blogolással, nagyobb olvasóközönségre vágysz, netán te is úgy gondolod, hogy csapatban sokkal eredményesebben lehet dolgozni, csatlakozz hozzánk!

újságíró állásTapasztalatból tudjuk, hogy minél több tehetséges ember dolgozik együtt, annál jobban motiválják, inspirálják egymást. Mi is látjuk azt a trendet, hogy a tehetséges bloggerek, kritikusok cikkei elvesznek az internet rengetegében, mi nem csak a felületet biztosítjuk, hanem több mint tíz éves tapasztalatunkkal abban is segítünk, hogy az olvasók megtalálják az írásodat.

Az oldalt ketten visszük jelenleg, de mindketten munka, iskola és persze család mellett, így egyre kevesebb időnk és energiánk jut arra, hogy felvegyük a versenyt a nagy szerkesztőségek gyorsaságával és a tartalmak mennyiségével (és még mellette hódolhassunk is a filmek és sorozatok iránt érzett függőségünknek). Ahhoz, hogy az évek alatt kialakított rendszer hosszú távon is fennmaradhasson, szeretnénk bővülni.

Több pozícióra keresünk társakat, ezek a következők: filmkritikus/elemző, sorozatkritikus, hírszerkesztő, könyv- és képregény-ajánló és keresünk valaki olyat is, aki képben van a magyar sorozatokkal és műsorokkal – pl. az RTL Klub és a TV2 tartalmaival. Persze az a legideálisabb, ha valaki mindegyik témában otthon van, de mi már a saját kárunkon megtanultuk, hogy lehetetlen egy személyben ennyi film és sorozat mellet minden témakört kiszolgálni.

Újságíró kritikus a Filmsoron

Annak is örülünk, ha bloggerként áthozod hozzánk a saját blogod, esetleg nálunk közlöd után a cikkeidet, de nyitottak vagyunk minden partnerségre, így ha például videócsatornád van a Youtube-on és szeretnél nálunk is megjelenni, akkor is keress minket.


Válaszd ki, hogy melyik pozíció érdekel a leginkább, és jelentkezz! Persze egy ember több kategóriában is írhat, ha nagyon csábítónak találja a dolgot. A jelentkezéseket a filmsor@filmsor.net címre várjuk. A Tárgy-mezőbe írjátok a következőt: Tagfelvétel. (Megkereshettek minket a Facebookon is természetesen, oda is szívesen fogadjuk az üzeneteiteket.)


Kérlek, vedd figyelembe a következő szempontokat:

– Nem kell diplomás filmesztétának lenned (mi sem vagyunk azok), de azért legyél tisztában a filmvilág lényeges dolgaival, a jelentős alkotókkal és az aktualitásokkal.

– Értelemszerűen fontos a jó íráskészség, és különösen lényeges a helyesírás.

Ha nem vagy biztos magadban, szívesen segítünk neked, hogy megtanuld hogyan tudsz cikket írni. Természetesen ez alatt elsősorban a technikai dolgokat értjük, de mindenben bátran fordulj hozzánk bizalommal, ha bizonytalannak érzed magad.

– Heti néhány cikk megírásáról lenne szó (vagyis nem venne el túl sok időt a mindennapjaidból, ha csak nem éppen ez minden vágyad). Akkor jelentkezz tehát, ha úgy véled, valóban tartós aktivitással tudsz majd írogatni!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

A Hasadék című magyar film is ott lesz a Goai filmfesztiválon

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje.

Meghalt Sas József

Hosszú betegeskedés után elhunyt Sas József, Jászai Mari-díjas humorista.

A Keresztanyu sorozat 12. részének előzetese

A Keresztanyu sorozat hétfőn az RTL Klub adására kerülő 12. része az Állásajánlat címre hallgat.

Hirdetés

Hírstart