Array

Taylor Swift énekelte el Ryan Reynolds legkisebb gyermekének nevét

-

Mindenki emlékszik arra a hálaadásnapi képre, amin Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively, Taylor Swift házának verandáján üldögél. Bár Ryan tagadja, hogy arca szenvedő lenne, rengeteg mém készült a képből.

Bárki bármit mond, a hollywoodi sztárpár kapcsolata az énekesnővel már-már családi, ezért is történhetett, hogy Swift frissen megjelent albumán hallható egy dal Blake és Ryan három csemetéjéről.

És hogy mi ennek a szerzemények a valódi különlegessége? Az, hogy a család legkisebb tagjának nevét eddig nem lehetett tudni. Taylor kapta a megtisztelő feladatot Reynoldséktól, hogy bejelentheti azt.

A leányzót, aki tavaly októberében született, Bettynek hívják, csak úgy mint a Folklore lemezen található dalt, melyben a másik két csemete, Ines és James neve is hallható.

Kapcsolódó

Ryan Reynolds reklámfilmjében a Sátán és 2020 egymásba szeretnek

A határokat feszegeti Ryan Reynolds reklámcége, mely rendhagyó szerelmi történetet mutat be egy társkeresőnek készített legújabb kampányában.

Utcát neveznének el Ryan Reynoldsról

Szülővárosának lakói online petíciót indítottak az ügy érdekében.

Már dolgoznak a Deadpool 3. részén

Kiderült az is, hogy kik írják a forgatókönyvet.

Ryan Reynolds megvette a világ legrégebbi focicsapatát

Ryan Reynolds és Rob McElhenney hollywoodi sztárok megvették a világ egyik legrégebbi futballklubját, a walesi AFC Wrexhamet.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet