Taylor Swift szerint a Ginny és Georgia sorozat egy szexista vicc

Taylor Swift énekesnő a közösségi médiába kiabálta bele a véleményét a Netflix legújabb slágeréről, a Ginny és Georgia címet viselő sorozatról.

Taylor Swift szerint a Ginny és Georgia sorozat egy (jelenete), “lusta és mélyen szexista vicc, ami azt hiszi, hogy még mindig 2010-et írunk” – bármit is jelentsen ez.

Az énekesnő egyébként azon akadt ki, hogy megemlítik őt a sorozatban egy nem túl hízelgő hasonlat erejéig, amit ő személyes sértésnek vett.

Taylor Swift neve a Ginny és Georgia sorozatban a Brianne Howey által játszott Georgia és tizenéves lánya, Ginny (Antonia Gentry) közötti beszélgetés során került elő.

Mit érdekel? Gyorsabban válogattad a pasikat, mint Taylor Swift.

– mondja a tizenéves karakter az anyjának.

A megjegyzés Taylor Swifthez is eljutott, aki nem igazán tudta helyén kezelni a dolgot.

“Mi lenne, ha abbahagynánk a szorgalmas nők megalázását azzal, hogy ezt a lószart viccesnek állítjuk be.” – írta a Twitteren, aztán a Netflixbe is beleállt, mondván a Miss Americana után ez a sorozat nem áll valami jól a Netflixnek. A Netflix 2020-ban mutatta be Taylor Swift Miss Americana című dokumentumfilmjét, erre utalt az énekesnő.

Taylor Swift egyébként korábban többször is azt hangoztatta, hogy szerinte nőgyűlölő társadalomban élünk, ő pedig küzdeni kíván ez ellen.

A Netflix sorozatának vicces megjegyzése annak szólt egyébként, hogy korábban a sajtó kikezdte Taylor Swiftet, hogy túl gyorsan váltogatja a randipartnereit.

A Netflix Ginny és Georgia című sorozata egyébként pont, hogy erős nőkről szól: egy gyermekeit egyedül nevelő, alternatív módszerekkel talpon maradó anya történetét mutatja be, aki miközben a múltja elől menekül megpróbál mindent megadni a gyermekeinek, ami neki nem adatott meg.

A sorozatot egyébként nők készítették: a sorozat alkotója Sarah Lampert, az epizódokat rendező 5 direktorból, Anya Adams, Catalina Aguilar Mastretta, Renuka Jeyapalan és Aleysa Young is a női nemet képviseli, de hasonlóak az arányok az írói krediteknél is…