hétfő, január 25, 2021

Te vagy az életem – Sos mi vida

-

Esperanza Munoz, alias Monita (Natalia Oreiro) kitűnő pehelysúlyú bokszolónő. Quinque (Carlos Belloso) hosszú ideje a menedzsere és a barátja. Monita azonban rossz szemmel nézi, ahogy Quinque a bokszolói karrierjét kezeli. Aztán egy nap beüt a ménkő. Az egyik meccs alatt erős fájdalmat érez a jobb kezében. Orvosa igazolja a gyanúját: talán soha többé nem bokszolhat. Ez a váratlan fordulat új alapokra helyezi barátjával való viszonyát, hiszen a boksz volt az egyetlen megélhetési forrásuk. Monita drasztikus döntésre kényszerül: mellékállást vállal, legyen az bármilyen is, amíg távol kell lennie a szorítótól.

TeVagyAzEletem_SosMiVida_OreiroArana_02

A társadalmi létra felső fokán található Martin Quesada (Facundo Arana), a fiatalon megözvegyült, jóvágású vállalkozó. Martin Formula 1-es versenyző volt, aki most nagy befolyású üzletember. Kemény munkával és elhivatottságával az apjától örökölt vállalatból óriási birodalmat épített ki. Alfredo a bizalmasa és Mercedes (Claudia Fontán) a feltétlen titkárnője. Ám ellenségei is bőven akadnak. Unokatestvére, Miguel (Marcello Mazzarello) nem válogat az eszközökben, hogy megszerezze Martin vagyonát és Constanza-t, a menyasszonyát.

A két fiatal, Monita és Martin sorsa hamarosan összefonódik. A lány elvállal egy állást Martin cégénél, ahol a véletlen folytán egymásba ütköznek. Bár egy szót sem váltanak, a tekintetük találkozik és elmondja minden érzésüket. Ez a kezdete egy megnyerő és szenvedélyes történetnek, ami garantáltan megérinti a közönség szívét. A telenovella tele van mulattató és érzelmes szituációkkal, ráadásul egy nemzetközileg népszerű pár játszik benne, akiket nézők milliói imádtak a sikeres Vad Angyal című sorozatban.

Rendezte: Rodolfo Antúnez, Jorge Bechara

Főszereplők:
Natalia Oreiro ? Esperanza Mu?oz, Monita
Facundo Arana ? Martín Quesada
Carlos Belloso ? Enrique Fereti, Quique
Claudia Fontán ? Mercedes
Marcelo Mazzarello ? Miguel Quesada
Carla Peterson ? Constanza Insúa
Fabiana García Lago ? Kimberly
Ana Acosta ? Beatriz de Uribe
Mike Amigorena ? Rolando Martínez

Itt láthatom: RTL Klub

Kapcsolódó bejegyzések

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A Keresztanyu sorozat 16. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 16. része a Rajtaütés címre hallgat.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata