Technikai okok miatt elmarad a mai Mokka

-

Szerda reggel nem lehetett tudni, hogy mi történt a Mokka adásával, ugyanis nem a szokásos műsorával jelentkezett a Tv2.

A MOKKA HELYETT A WALKER, A TEXASI KOPÓ CÍMŰ SOROZATOT KEZDTÉK VETÍTENI

– írja a Blikk.

A csatorna Facebook-oldalán sorra érkeznek a hozzászólások, ahol a nézők valamilyen magyarázatot várnak rá, hogy mi történt.

IDŐKÖZBEN A MOKKA FACEBOOK-OLDALÁN KÖZÖLTE A CSATORNA, HOGY TECHNIKAI OKOK MIATT MARADT EL AZ ADÁS, DE HOLNAP MÁR ÚJRA VÁRJÁK A NÉZŐKET.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet