Hír és közéleti magazin

Teljes érdektelenségbe fulladt a ValóVilág10 beköltőzőshowja

Úgy tűnik nemigen van már létjogosultsága a ValóVilághoz hasonló trash-realityknek, de egy próbát megért.

Egykor az ország legnépszerűbb trash-realityjének számított a Való Világ, nem túlzás azt írni, hogy egy ország várta a képernyők előtt, hogy belelessen Oki, Majka vagy éppen Alekosz életébe és gondolataiba, aztán szépen lassan elesett a műfaj. Az RTL Klub akkor még jó érzékkel el is engedte a kezét és az RTL II-re költözött a Való Világ, aztán szépen lassan kiveszett belőle minden, ami miatt a nézőt érdekelte a show.

Azzal, hogy megszűnt a beszavazás már érdektelenebbé tették a műsort, hiszen nem azok a szereplők jutottak be, akiket a nézők szerettek volna látni, hanem a produkció vezetői és a szereplőválogatók által érdekesnek tartott figurák, akik csak kevés kivételtől eltekintve voltak valóban érdekesek.

 

Az idei évad sem lesz más, de az első hét beköltöző alapján simán leírható: az idei évad teljes érdektelen lesz tévénézői szempontból. Még ha lesznek is balhék vagy más bulvárcímlapra való események a nézőt jó eséllyel ezt hidegen hagyja majd VV Amanda, VV Gina, VV Vivi, VV Merci, VV Gábor, VV Renátó vagy éppen VV Moh , főleg, hogy eközben más csatornákon, ugyanebben az időpontban sokkal érdekesebb celebek és hírességek életébe nyerhet betekintést.

Bár előzetesen azt ígérték, hogy az ország legszínesebb egyéniségei költöznek majd be a villába, szépen sikerült összeválogatni az unalmas tucatembereket. Talán csak VV Gábor lóg ki közülük, akinél jól láthatóan csúszik valami, csak úgy Alekoszosan.

 

A mostani beköltöző showban feltűnt figurák azzal próbálnak meg kitűnni, hogy gyúrnak, kipakolják a cicit vagy ha más nincs, akkor túlkiabálják a másikat, csak hogy a középpontba tudjanak kerülni. Ezt bármelyik szórakozóhelyen megkapjuk, nem kell másfél órát a tévé előtt ülnünk hozzá.

A legunalmasabbnak és egyben legérdekesebbnek az a Vivi tűnik, aki olyan összetörten ült a stúdióban, mintha az utolsó pillanatban meggondolta volna magát és mégsem akarna beköltözni a villába, csak ezt nem meri megmondani.

VV Vivi VV10
RTL Sajtóklub

Volt még mellette néhány egészen irritáló szereplő is, de többségük egymás kicsit módosított változata: persze érthető, hiszen mindenki a VV becenévért jött, hogy aztán később feltűnhessen más műsorokban is a különböző kereskedelmi tévékben.

Végezetül jegyezzük meg, hogy sokat dobna a műsoron, ha Puskás Peti mellett nem Nádai Anikó, hanem a Belevalót vezető Gáspár Győző állna, Anikó tipikus bio-díszlet, nincs benne meg az a csibészség, ami egy ilyen (bármilyen) műsor vezetéséhez kell.

 

Kiemelt kép: RTL Sajtóklub