Tényleg jön az élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozat

A Variety értesülései szerint a The CW leadta a berendelést a Pindúr pandúrok nyáron már belengetett élőszereplős sorozatváltozata, a The Powerpuff Girls pilot epizódjának leforgatására.

A sorozatot Heather Regnier (Veronica Mars) és Diablo Cody (Juno) készíti el az elsősorban tinitartalmakban utazó csatornának. A készülő élőszereplős változat is inkább a tiniket szólítja majd meg, ebben Sziporka, Csuporka és Puszedli már huszonévesek, akik egy kicsit megfáradtak abban, hogy a gyerekkoruk ráment arra, hogy folyton meg kellett menteniük a várost (vagy éppen az egész világot). Nekem pedig már csak egy kérdésem maradt:

ugye Mohó Jojó lesz a főgonosz?!

A The CW emellett Brian Michael Bendis (Jessica Jones) és David F. Walker Naomi című természetfeletti szuperhős-képregényéből is sorozatot csinálna, ezen Ava DuVernay (Időcsavar) és Jill Blankenship (A zöld íjász) kezdett el dolgozni, de egyelőre nem világos, hogy hozzákapcsolnák-e az Arrowverse-hez.

Naomi kepregeny sorozat

Emellett a 2000-es évek közepén futott 4400 című sorozat is feltámadhat, ezen Ariana Jackson, Anna Fricke és Laura Terry dolgozik. A sorozatban olyan emberek térnek vissza mindenféle különösebb öregedés (és emlékek) nélkül, akik már jó ideje (akár évszázadok óta) halottak, vagy annak hitték őket.

Szólj hozzá