Hír és közéleti magazin

Terhes férfi és kék karbunkulus, avagy feltámad a hírek röviden

Őszinte posztereket kaptak az Oscar-jelölt filmek, csak hogy látatlanban is tudjuk miről szólnak valójában a filmek.

A Forest Gump valójában rasszista és szexista, csak ez ezidáig senkinek nem tűnt fel. Segítünk:

A The Guardian eközben átadta az alternatív Oscar-díjakat.

Még mindig Oscar. Az Oscar-jelölt Phone Call című rövidfilm előzetese is megérkezett.

Bruce Willis aláírt a Wake című akcióthriller főszerepére, melyben egy szociopatát alakít majd, akinek meg kell védenie családját.

2016. július 1-jén kerül mozikba A megtisztulás éjszakája 3.

Melissa McCarthy lehet az új Szellemirtók film főszereplője.

Ian McKellen és Patrick Stewart, avagy az öreg Magneto és Xavier nem lesz benne az X-Men: Apokalipszisben.

patrick-stewart-ian-mckellen

Kevin Bacon és Shawn Ashmore feltárt néhány érdekességet a The Following 3. évadáról, többek közt azt, hogy egy évet ugrunk előre az időben és megerősítették, hogy Gregg Henry és Michael Ealy is rosszfiút játszik majd az új évadban.

Flaked címmel készít sorozatot a Netflix, Will Arnett főszereplésével. Egy önjelölt guru beleszeret a legjobb barátjának nőjébe, aminek következtében minden mocskos titkára fény derül.

Mark Mylod fogja rendezi a FOX Különvélemény-adaptációjának pilotját. Nem rossz hír, tekintve, hogy a fickó Törtetők epizódokat, The Affair és Once upon a Time pilotot rendezett eddig, jövőre pedig két Trónok harca epizódot is kapott.

Úgy tűnik, hogy a Sherlock karácsonyi epizódja A kék karbunkulus című novellára épül majd. Legalábbis erre lehet következtetni Mark Gatiss egyik twitter-bejegyzéséből.

Nem mai videó, de valahogy nekünk kimaradt. Az megvan, hogy Anthony Hopkins ötven évvel ezelőtt írt egy keringőt? Igen és itt hallotta először Andre Rieu előadásában.

A Sky Arts sorozatot készít egy teherbe esett férfiról. A legdurvább, hogy a Birthday című sorozat nem vígjáték, hanem dráma lesz. A sorozatot Joe Penhall adaptálja saját színdarabjából.

Birthday ? Sky Arts

A Sky Living is drámával jön. The Five címen mutatna be öt barátot, akiket egyikük öccsének rejtélyes eltűnése köt össze. A bomba akkor robban, amikor az évekkel ezelőtt eltűnt öcsi dns-ét megtalálják egy bűntett helyszínén.

A PBS polgárháborús sorozattal próbálkozik. A Ridley Scott producerkedése mellett készülő sorozat egy északi és egy déli önkéntes nővérről szólna, akiknek élete egy kórházzá alakított luxushotelben forr össze.

Délelőtt már írtunk róla, de elismételjük: A FOX nagyon szeretné, ha új évad érkezne a 24-ből, az X-Aktákból és a Szökésből is. És ez most nem valami Latino Review-es pletyka, mert maga a FOX-vezér mondta a TCA-turnén.

Szintén a TCA-n derült ki, hogy a Hannibal 3. évada csak nyáron kerül a képernyőre.

A Chicago Fire tavaszi epizódjában megpróbálkoznak egy Chicago Med backdoor-pilottal, amelynek sikere esetén a rendőrök és a tűzoltók után saját sorozatot kaphatnak a chicagoi tűzoltók is.

Az Amazon 3 epizódnyi forgatókönyvet rendelt Guillermo del Toro-tól. És igen a Killing on Carnival Row miatt.

Kapott egy előzetest a Matthew Perry nevével fémjelzett The Odd Couple, vagyis a Furcsa pár sorozat.

Ronald Reagan karakter feltűnik majd a Fargo 2. évadában.

Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Lea Michele, Joe Manganiello, Abigail Breslin és Keke Palmer lesznek a Scream Queens című thriller-sorozat főszereplői. Már most megvettük rá a jegyünket.