Animációs Terminátor sorozat érkezik a Netflixre

Anime sorozat készül a Terminátor-filmek alapján, a projektre a két legutóbbi film produkciós cégével, a Skydance-szel szerződött le a Netflix, a sorozatot pedig a Páncélba zárt szellemet is készítő Production I.G. fogja legyártani.

A Netflix japán tartalmakért és animékért felelős alelnöke, John Derderian szerint a Terminátor egy ikonikus történet, ami az idő múlásával egyre aktuálisabbá válik, ezért érdemes továbbra is foglalkozni vele.

” Az új animációs sorozat, olyan módon mutatja be ezt a világot, mint ahogy azt még sosem láttuk. Már alig várjuk, hogy megmutassuk ezt az epikus csatát a robotok és emberek között” – mondta John Derderian.

Az animációs sorozat showrunnere Mattson Tomlin lesz, ő jelenleg az új The Batman filmen dolgozik és azt ígéri, hogy szívügyének tekinti majd a Terminátor-sorozatot és felforgatja majd az eddigi ismereteinket.

” Egy ideje már játszottunk az ötlettel, hogy animét készítsünk a Terminátor sorozatokból. Az első reakció az ötletre az volt, hogy megőrültem, és már abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy ebbe bele kell vágnunk. ” – nyilatkozta Mitsuhisa Ishikawa, a Production I.G vezérigazgatója.