Filmek, sorozatok, kultúra

Tettlegesség és titkos szerelmi szál bukkant fel a Mintaapák-botrányban

A Mintaapák körül egyre nagyobb a botrány. Miután kiderült, hogy több főszereplő otthagyja a sorozatot, egyre több történet lát napvilágot.

A Mintaapák című sorozat sokak kedvence volt, ám a második évad forgatása előtt kiderült, hogy Fenyő Iván nem folytatja tovább a munkálatokat a műsorban.

Nem sokkal később Szabó Kimmel Tamás jelentette be Facebook-oldalán, hogy ő sem lesz látható a második évadban, majd Kovács Patrícia is. Klem Viktor szintén a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy ő is otthagyja a sorozatot. A színészek egyáltalán nem nyilatkoztak az okoktól, a csatorna azonban egy közleményében azt írta, hogy Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással magatartásbeli problémák miatt nem folytatják a közös munkát.

Később több helyen is megjelent, hogy mennyire elviselhetetlen módon viselkedett utóbbi két színész, de a stábtagok név nélkül nyilatkoztak.

Itt nagyjából mindent leírtunk az ügyről:

Mintaapák-botrány – Ezt gondolják a nézők a sorozat folytatásáról

A legfrissebb sajtóértesülések szerint ezen kívül is voltak problémák a művészekkel. A Ripost információi szerint az egyik színésszel a kezdetek óta komoly gondok voltak: akadályozta a gördülékeny munkát, az egyik dolgozóval pedig úgy összeveszett, hogy csak a kolléganője tudta lenyugtatni.

Állítólag volt olyan színész is, aki megalázta a stábtagokat, sőt egy esetben még le is köpte egyiküket. Az ismét csak név nélküli állítások szerint még le is akart fejelni egy személyt, de erre végül nem került sor. A stábtagok igyekeztek csendben tűrni, voltak, akik inkább távoztak a produkcióból.

Ezen kívül egy szerelmi szál is bonyolította a forgatás munkálatait, ugyanis két szereplő között évekkel ezelőtt alakult ki intim viszony, ám titkolták a kapcsolatukat, de a stáb tagjai számára egyértelmű volt, hogy egy párt alkotnak.

Forrás Ripost Life.hu
<