Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A THE BOYS-nál betegebb szuperhőssorozat még nem készült

Már csak kettőt kell aludni gyerekek!

Beteg szuperhősmozi már láthattunk a Deadpool személyében, de most még talán annál is betegebb érkezik a kis képernyőre, konkrétan az Amazon Prime-ra.

A Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készült sorozatban a srácok ugyanis egyáltalán nem fogják vissza magukat akkor sem, ha vérről és brutalitásról van szó, még ugyanez a Deadpoolban talán kissé elmaradt az akció és a humor mellett. A The Boys azonban – legalábbis az eddigi trélerek alapján  – tökéletesen vegyíti majd ezeket.

A széria alkotói  Evan Goldberg, Eric Kripke és Seth Rogen, még a főbb szerepekben Karl Urban, Chace Crawford, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jennifer Esposito, Ann Cusack, Simon Pegg, Brittany Allen, Karen Fukuhara, Laz Alonso, és Shantel VanSanten lesz látható, de Haley Joel Osment és Billy Zane is felbukkan majd a szériában.

A The Boysban, a Jack Quaid által alakított Hughie Campbell bosszút akar állni a szuperhősökön azt követően, hogy a barátnője életét veszti, ezért csatlakozik a Karl Urban által alakított Billy Butcher csapatához (a The Boyshoz), akik a szuperhősök ellenlábasai, sőt tulajdonképpen vadásznak rájuk. Azonban megismerkedik a Starlight nevű szuperhőslánnyal és ezt követően teljesen összezavarodik azt illetően, hogy mit is kellene tennie.

Nem mellesleg a San Diego-i Comic Conon bejelentette az Amazon, hogy premier előtt berendelte a The Boys 2. évadát.

<