A THE BOYS-nál betegebb szuperhőssorozat még nem készült

-

Beteg szuperhősmozi már láthattunk a Deadpool személyében, de most még talán annál is betegebb érkezik a kis képernyőre, konkrétan az Amazon Prime-ra.

A Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készült sorozatban a srácok ugyanis egyáltalán nem fogják vissza magukat akkor sem, ha vérről és brutalitásról van szó, még ugyanez a Deadpoolban talán kissé elmaradt az akció és a humor mellett. A The Boys azonban – legalábbis az eddigi trélerek alapján  – tökéletesen vegyíti majd ezeket.

A széria alkotói  Evan Goldberg, Eric Kripke és Seth Rogen, még a főbb szerepekben Karl Urban, Chace Crawford, Dominique McElligott, Nathan Mitchell, Erin Moriarty, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Antony Starr, Jessie T. Usher, Jennifer Esposito, Ann Cusack, Simon Pegg, Brittany Allen, Karen Fukuhara, Laz Alonso, és Shantel VanSanten lesz látható, de Haley Joel Osment és Billy Zane is felbukkan majd a szériában.

A The Boysban, a Jack Quaid által alakított Hughie Campbell bosszút akar állni a szuperhősökön azt követően, hogy a barátnője életét veszti, ezért csatlakozik a Karl Urban által alakított Billy Butcher csapatához (a The Boyshoz), akik a szuperhősök ellenlábasai, sőt tulajdonképpen vadásznak rájuk. Azonban megismerkedik a Starlight nevű szuperhőslánnyal és ezt követően teljesen összezavarodik azt illetően, hogy mit is kellene tennie.

Nem mellesleg a San Diego-i Comic Conon bejelentette az Amazon, hogy premier előtt berendelte a The Boys 2. évadát.

Kapcsolódó

2021 legjobban várt új sorozatai – TOP 25

Sorozatot néznél, de nem tudod melyikbe kezdj bele? Összeszedtük 2021 legérdekesebb és legjobb sorozatait.

Az Amazon mutatja be a Tomorrow War című akció-scifit

Az Amazon 200 millió dollárért megvásárolhatja a Paramount és Skydance közös akciófilmjét, a Chris Pratt (Jurassic World) főszereplésével készült Tomorrow War-t, írja a Collider.

Flack előzetes Anna Paquinnal

Az Amazon Prime videóra érkezik a Flack címet viselő sorozat, amelynek főszereplőjét Anna Paquin alakítja majd.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata