THE BRIDES – Modern feldolgozást kap Drakula története

-

Az év elején már kaptunk egy igencsak felemás Drakula-értelmezést a BBC-től (és a Netflixtől), de idén az amerikaiak is újragondolják a gróf történetét.

A The Brides (A menyasszonyok) címet viselő Drakula-sztori nem csak a közismert vámpírról szól majd, hanem annak három erős és halhatatlan menyasszonyáról is. A projekt egyébként már lassan öt éves, a szériát még 2015-ben fejlesztették ki az NBC megbízásából, de a csatorna végül elvetette a sorozatot.

Az alkotói szerint a The Brides Drakula gróf történetének szexi modernizálása lesz és erős horrorelemekben gazdag lesz, de vámpír-szappanoperaként is jellemezték már. A hivatalos leírás szerint a sorozat hősnői bármire képesek a vagyon, a presztízs, az örökség és a nem éppen tradicionális családjuk megóvásának érdekében.

Az amerikai ABC csatornára érkező projekt várhatóan a nőket és a tinédzsereket szólíthatja meg elsősorban, mivel a csatorna eleve a női nézők igényeihez igazítja tartalmát, még magát a sorozatot a fiataloknak és fiatalokról szóló Riverdale és a Sabrina hátborzongató kalandjai alkotója, Roberto Aguierre-Sacasa készíti, Greg Berlanti produkciós cégével közösen.

Greg Berlanti ezzel egyszerre mind az öt országos amerikai csatornán futtat majd sorozatot, sőt ezen kívül még a streamingből is egyre komolyabban kiveszi a részét. A sorozatmogul produkciós cége jelenleg 21 szériát készít különböző platformokra.

Kapcsolódó

10 dolog, amit nem biztos, hogy kiszúrtál A vezércsel sorozatban

A Netflix A vezércsel című sorozatáról már nagyjából mindenki leírt mindent, amit le lehetett, azonban még mindig vannak olyan részletek, amit nem lehet elsőre kiszúrni, vagy alapvetően fel sem tűnne.

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Napéjegyenlőség sorozatkritika

Befutott a dán Equinox című, magyarul Napéjegyenlőség címre keresztelt misztikus sorozat amely egyszerre hozza a skandináv krimik nyomasztó hangulatát, miközben a kelta okkult- és mondavilág útvesztőiben is kitérőt tesz.

A rivaldafény ára sorozatkritika

A rivaldafény ára címen érkezett meg a Tiny Pretty Things címet viselő, fiatal korosztályt megcélzó sorozat a Netflixre, amelyben miután egy támadás leveri a lábáról az előkelő balettiskola sztárdiákját, az őt helyettesítő táncos a hazugságok, árulások és a vérre menő versengés világába csöppen.

Most a címlapon

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet