THE GOOD NURSE – Jessica Chastain sorozatgyilkosra vadászik

-

Jessica Chastain és Eddie Redmayne lesznek a főszereplői a Charles Cullen-filmnek, amely The Good Nurse, vagyis A jó nővér címen érkezik majd a mozikba.

A film tehát igaz történeten – és az azt feldolgozó Charles Graeber (The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, and Murder) könyvön alapszik. Charles Cullen kórházi ápolóként dolgozott, majd a meggyanúsítását követően negyven beteg megölését ismerte el, majd szépen lassan kiderült, hogy más gyilkosságokkal is kapcsolatba hozható. Szakértők becslése szerint Cullen végső soron 400 halálesetért felelős, amivel ő a történelem legtermékenyebb sorozatgyilkosa.

A filmet a svéd Tobias Lindholm rendezi, aki nemrég a Mindhunter sorozaton dolgozott rendezőként (és íróként), vagyis jó alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy igazán jó filmet készítsen a történetből. Az sem mellékes, hogy – bár ez lesz az első angol nyelvű mozifilm, amelyet rendezőként elkészít – íróként és rendezőként olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Mads Mikkelsen főszereplésével készült A vadászat, az Emberrablás, vagy éppen az elmúlt évek egyik legjobb háborús drámája a Krigen.

Kapcsolódó

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Az éjféli égbolt nagyot ment a Netflixen az év utolsó napjaiban

Hihetetlen, hogy mennyien nézték meg a lesújtó vélemények ellenére is.

Ezt a filmet ajánljuk, ha egy jót akar röhögni az előző éven

Már ha egyáltalán viccként tudunk tekinteni a filmre.

Gal Gadot nagyon komoly edzéseket végzett a Wonder Woman 1984 miatt

Külföldön már bemutatták, itthon azonban még nem láthattuk a Wonder Woman 1984-et, amelyben Gal Gadot minden korábbinál keményebb.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet