Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

THE MANDALORIAN – Birodalmiak a Birodalom bukása után

Antagonistának hittük, de nem feltétlenül az lesz Moff Gideon.

Giancarlo Esposito hamarosan a The Mandalorian címet viselő Star Wars sorozatban lesz látható és mesélt kicsit az előzetesben is felbukkant karakteréről.

Moff Gideon nagyon-nagyon intelligens, nagyon sokat tud. Határozott elképzelése van a hadműveletéről és arról, amit csinál Felkapaszkodik, hiszen a Birodalom bukása előtt csak egy katona volt. Felhasználja mindazt, amit tanult, mindazt, amije van, és felkapaszkodik a raglétrán, mert van egy elképzelése a rendről. De kegyetlen is, és ki nem állhatja a bolondokat. És egy utazó. Mindenfelé megfordul, és mindent tud, és senki nem tudja, miért…  A Birodalom elbukott. Úgyhogy a birodalmiak és a fejvadászok viszonya elég bizonytalan. Szerintem a birodalmiak ki akarnák irtani a fejvadászokat, mert zűrzavart okoznak. És azért is, mert a fejvadászok pénzjutalma azt jelenti, hogy ez a pénz nem a birodalmiakhoz kerül. Ezt egy kicsit meg akarjuk adóztatni. Szóval érdekes lesz látni, hogyan alakul a viszonyuk… (Moff Gideon) egyértelműen gonosztevőnek néz ki, de nem tudhatjuk, hogy az-e. Lehet, hogy az. Lehet, hogy jó szándékú, de lehet, hogy rosszat akar – lehet hódító és lehet megváltó. Mindannyiunknak szüksége van a rendre a világunkban, ez pedig egy olyan Birodalom, amely elbukott. Nincs már benne rend.

– magyarázta a színész.

A The Mandalorian 1. része november 12-én debütál a Disney streamingszolgáltatásán a Disney Pluson.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<