Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Kevesebb zombi lesz a The Walking Dead folytatásában

A The Walking Dead showrunnere mesélt arról, hogy a koronavírus-járvány miatti kényszerű halasztás hogyan változtatta meg a The Walking Dead 10. évadának eredeti befejezését.

A showrunner befejezés alatt arra gondolt, hogy az évad hat extra epizóddal hosszabb lesz az eredetileg tervezettnél és egészen más hangulata lesz majd, mint az eddigieknek.

Angela elmondása szerint már a 11. évad forgatókönyvén dolgoztak, amikor rájöttek, hogy a mostani körülmények között nem igazán tudnak sok statisztával dolgozni, így minden olyan jelenetet újragondoltak, amelyben a főhősöknek élőhalottak százaival kell megküzdeniük.

the-walking-dead-10-evad-finale-vasut

A változtatás már a 10. évad 16. részét is érintette, konkrétan a befejezést, ugyanis eredetileg egy nagy tömegjelenettel kezdődött volna a folytatás és a leselkedő veszélyt már ebben a részben is bemutatták volna. Azonban nem érezték felelős dolognak, hogy a forgatás során akár több száz statisztával dolgozzanak együtt, kitéve őket a koronavírus miatti fenyegetettségnek.

Angela Kang kiemelte, hogy a 10. és 11. évadot összekötő hat epizód során kevesebb szereplővel fognak forgatni, de cserébe sokkal mélyebbre ássák magukat a karakterek lelki világában.

A showrunner a Deadline-nak is beszélt a folytatásról és elmondta, hogy fontos szerepet szánnak annak a közösségnek (ide kattintva olvashat róluk bővebben), akikbe Eugene és társai botlottak az utolsó részben. Sejthető, hogy a The Walking Dead rohamosztagosairól szólhat majd az a bizonyos hat epizód, ami elég sok mindent megváltoztat abból, amit eddig a The Walking Dead univerzumáról tudtunk.

The Walking Dead Nemzetkozosseg

Angela Kang felhívta rá a figyelmet, hogy még a Suttogók puritán módon, tulajdonképpen harmóniában éltek a természettel, a most bevezetett közösség viszont civilizáltan, falak mögött él és igencsak nagy erőforrásokra van szüksége.

A 11. évadban jó eséllyel kitárul az univerzum kapuja a The Walking Deadben és könnyen lehet, hogy annak lehetünk szemtanúi, hogy miközben a főhősök egy szűk területen éltek le éveket, odakint elkezdett újjáépülni a civilizáció – igaz ezt párhuzamosan már a The Walking Dead World Beyondban is láthatjuk

<