Sorozatos hírek Ezekkel a történetekkel folytatódik a The Walking Dead 10. évada: különleges utazásban...

Ezekkel a történetekkel folytatódik a The Walking Dead 10. évada: különleges utazásban lesz részünk

A The Walking Dead 10. évadának 6 epizódból álló folytatása február 28-án érkezik meg az amerikai AMC-re és a leírások alapján leginkább múltidéző epizódokra számíthatunk.

Az első (vagyis 17.) epizód az “Otthon, édes otthon” címre hallgat és Maggie elmúlt éveibe enged majd betekintést.

Ebben Maggie (Lauren Cohan) olyan történettel tér vissza, amelyet még akkor sem hajlandó megosztani a többiekkel, ha a múltja utoléri. Negan (Jeffrey Dean Morgan) biztonsága ismét veszélyben van. Daryl (Norman Reedus) és Maggie láthatatlan és ismeretlen fenyegetéssel küzdenek.

Maggie The Walking Dead Glenn Negan

A második része a “Találj meg” címre hallgat. Az epizód Daryl és Carol (Melissa McBride) közös kalandja lesz, akik egy régi, elhagyatott kabinra bukkannak. Darylnek gondolatban azokba az évekbe kell visszamennie, amikor Rick eltűnése után kilépett a csoportból, és egy olyan időszakot élt meg, amire egyáltalán nem büszke. Jó eséllyel ebben az epizódban láthatjuk majd Merle-t is, de Rick felbukkanása is a levegőben van legalább néhány régebbi jelenet erejéig.

A harmadik rész “Még egy” címen érkezik. Ebben Gabriel (Seth Gilliam) és Aaron (Ross Marquand) élelmet és felszereléseket keresnek, hogy feltöltsék Alexandria készleteit. Útjuk során azonban kis tragédiák sora egy nagyobb tragédiához vezet. Gabriel  és Aaron számára a hit és az optimizmus elveszni látszik, amikor egy végső próbán kell helytállniuk.

A negyedik extra epizód címe “Szilánk” lesz. Az epizód a Nemzetközösséget fogja bemutatni, ugyanis onnan folytatódik a történet, hogy Eugene-t (Josh McDermitt), Ezekiel-t (Khary Payton), Yumikót (Eleanor Matsuura) és Princess-t (Paola Lázaro) elfogják és szétválasztják. A hercegnő traumatikus múltjának emlékeivel küzd, és Ezekiel segítségével igyekszik így vagy úgy túltenni magát rajtuk.

The Walking Dead Nemzetkozosseg

Az utolsó előtti rész eredetileg “Elágazás” címre hallgat. Ez ismét Daryl és Carol története lesz, akik egy útelágazáshoz érnek, és külön-külön haladnak tovább. Mindegyikük a saját túlélési módjának megfelelően halad tovább, de idővel a könnyűnek tűnő kihívások sokkal nehezebbé válnak. Magányos utazásuk fordulópont lehet kettejük kapcsolatában. A kérdés az, hogy ez közelebb hozza őket egymáshoz vagy megmarad köztük a távolság?

Az utolsó epizód a rajongók hőn szeretett képregény-történetének tévés adaptációja lesz, ez ugyanis Negan előzménytörténete, az “Itt van Negan!”, amelyben a Negant alakító Jeffrey Dean Morgan felesége, Hilarie Burton fogja alakítani Lucillet, vagyis Negan egykori feleségét.

Az évadzáró epizódban Carol elviszi Negant egy útra, remélve, hogy minimalizálja az egyre növekvő feszültséget, ami Maggie és Negan között húzódik. Az út azonban egy spirituális utazás is lesz egyben, amelyben Negan sajátos módon reflektál az eseményekre, amelyek ahhoz vezettek, akivé lett. Negan eközben a jövőjével kapcsolatban is komoly döntésre jut.

The Walking Dead 10 évad extra epizódok

Hogy a magyar televíziós premierre hol és mikor számíthatunk azt egyelőre lehetetlen megmondani, ugyanis hamarosan megszűnik az RTL Spike televíziós csatorna.