Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Holnaptól az HBO Go-n is nézhető a The Walking Dead 10. évada

A The Walking Dead 10. évada végre felkerül az HBO Go videótárába. Az utolsó előtti évad régóta várt epizódjára sem kell már sokat várni.

A túlélők, miután átkeltek a Suttogók területén, Alpha borzalmas tevékenységének következményeivel néznek szembe. Hamar kiderül, hogy a Suttogók olyan fenyegetést jelentenek, amilyennel korábban nem találkoztak: a kóborlókkal a nyomukban szinte esélytelen, hogy nyerjenek Alpha csapatai ellen. A bizonytalanság érzése és a félelem megfertőzi a túlélők közösségét, ahol felüti a fejét a paranoia, a propaganda, és titkosan szerveződő társaságok alakulnak, mindezek pedig próbára teszik a hősöket egyéni és kollektív szinten is.

Az állandó nyomás a legrosszabb tulajdonságokat hozza ki belőlük, rájönnek, olykor nagyobb veszélyt jelentenek egymásra nézve, mint a zombik. A 10. évadban pedig a Suttogók be is bizonyítják ezt…

Ne feledjétek, október 4-én éjszaka pedig érkezik a 10. évad április óta várt 16. része is! Az HBO-tól azt is megtudtuk, hogy ez az epizód október 31-én kerül fel az HBO Go videotárába.

<