A showrunner szerint ez lesz a The Walking Dead 11. évadának egyik legkeményebb momentuma

Sorozatos hírek A showrunner szerint ez lesz a The Walking Dead 11. évadának egyik...

Angela Kang showrunner szerint nem lesz könnyű a visszatérés Maggie (Lauren Cohan) számára, főleg mivel visszatértekor azzal szembesül majd, hogy a férjét megölő Negan (Jeffrey Dean Morgan) nem csak, hogy szabad, de tulajdonképpen a csapat tagja.

Maggie a sorozat története szerint 8 éve ment el. Mielőtt elment, nagyon szerette volna megölni Negant, de végül beletörődött Rick döntésébe, hogy nagyobb büntetés Negan számára, ha az egész életét egy cellában kell leélnie. S bár ez sokáig így is volt, Negan közben szabad lett, sokat tett a közösségért, hiszen Judith, Aaron és Daryl életét is megmentette, sőt ő volt az, aki elhozta Alpha fejét Carolnak. Ettől persze még nem mindenki szereti Negant, de belátták, hogy megváltozott a rácsok mögött.

“Ez az időszak egyikük számára sem volt könnyű út, de még csak most jön a neheze. Mindkettejükkel más-más dolgok történtek, de egy dolog nem változott. Negan megölte Maggie férjét, amiért Maggie gyűlöli őt, most meg mindketten ugyanazért küzdenek. Úgy gondolom, hogy az új helyzet egyikük számára sem lesz egyszerű.” – mondta el Angela Kang.

the-walking-dead-negan-lucille-maggie

“Amit Maggie tud, hogy mire visszatér Hilltop megsemmisült, Negan szabad ember és még a többiek bizalmát is élvezi valamennyire. Azt mondom, hogy adva van két csodálatos színész, akik kemény, de szórakoztató pillanatokat okoznak majd, amikor találkoznak egymással.” – tette hozzá.

A The Walking Dead 10. évadának utolsó része és egyben Maggie visszatérése október 4-én lesz, még a 11. évad majd csak 2021 őszén érkezik.