Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead 11. évad – megjelenési dátum, szereplők, hírek és érdekességek

A The Walking Dead 11. évadával kapcsolatos legfontosabb információkat kényelmes elérése érdekében egy külön oldalt hoztunk létre nektek, hogy könnyen és gyorsan elérjétek kedvenc sorozatotok legfontosabb híreit.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy elkészül a The Walking Dead 11. évada, sőt az eddigi nyilatkozatok alapján a The Walking Dead 12. évadának berendelése is csak formaság.

Nézzük mit tudunk eddig a The Walking Dead 11. évadáról, a kék betűvel szedett hivatkozásra kattintva pedig bővebb információhoz is juthattok:

The Walking Dead 11 evad informarciok

Szereplők a The Walking Dead 11. évadában:

Lauren Cohan, vagyis Maggie visszatér és állandó szereplő lesz a The Walking Dead 11. évadában. A színésznő a Whiskey Cavalier sorozatért hagyta ott a The Walking Deadet, de mivel a sorozat egy évad után lekerült a képernyőről, minden akadály elhárult a visszatérése elől. Legközelebb mire Maggiet látjuk, már anyaként látjuk viszont.

Norman Reedus (Daryl) és Melissa McBride (Carol) biztosan ott lesz a The Walking Dead 11. évadában, hiszen szerződésük van rá. Iparági források szerint a két szereplő nem csak a sorozat következő évadában érezheti biztonságban magát, hanem a sorozat alkotói kiemelt státuszt adnának a két színésznek.

Danai Gurira (Michonne) nem fog szerepelni a The Walking Dead 11. évadában, de egy friss hír szerint a The Walking Dead 12. évadában ismét láthatjuk.

Paola Lázaro (Princess) visszatérő szereplő lesz a The Walking Dead 11. évadában.

Ryan Hurst (Beta) aláírt egy másik sorozatba, így valószínű, hogy tőle búcsút veszünk a The Walking Dead 11. évadában.

Jeffrey Dean Morgan (Negan) az Amazon The Boys című sorozatának alkotóival áll tárgyalásban, könnyen lehet, hogy ő is kiszáll a sorozatból, de az biztos – hogy ha létre jön az egyezség a másik sorozattal -, hogy kevesebbet fogjuk látni őt.

Khary Payton (Ezekiel) Robert Kirkman Invincible című animációs sorozatában vállalt szerepet. A pletykák szerint ez egyben azt is jelenti, hogy tőle is búcsút veszünk a 11. évadban.

Margot Bingham (Stephanie) már nem csak hangként lesz jelent a The Walking Deadben, hanem látni is fogjuk őt. A csinos színésznő az, akivel Eugene rádiós kapcsolatot tartott fenn a 10. évadban.

Steven Yeun (Glenn) egy kisebb szerep erejéig visszatérhet a The Walking Deadbe.

Cailey Fleming (Judith) és Antony Azor (Rick Jr.) is kiszállhat a sorozatból, várhatóan új színészek érkeznek a helyükre. Judith esetében ez azt jelentené, hogy a karaktert már a tizenkilencedik színésznő alakítaná.

Érdekességek a The Walking Dead 11. évadából:

A kilencedik és tizedik évadhoz hasonlóan a The Walking Dead 11. évadának is Angela Kang lesz a showrunnere.

Áprilisban bejelentették, hogy bár a koronavírus-járvány miatt a forgatási munkálatokat el kell halasztani, az írószobában zajlanak a munkálatok. Greg Nicotero szerint így legalább lesz idejük az íróknak egy hibátlan történetet írni. Később nyilvánvalóvá vált, hogy a The Walking Dead 11. évadát nem fogják 2020 októberében bemutatni, az csak 2021-ben kerülhet a képernyőre.

A The Walking Dead 11. évadának története

A The Walking Dead 11. évadában állítólag végre felbukkan a Nemzetközösség, amely újabb izgalmas karaktereket hozhat a sorozatba.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a The Walking Dead 11. évadában, vagy annak nagy részében a Suttogók már nem jelentenek majd fenyegetést.

A hírek szerint a The Walking Dead 11. évada már a Rick utáni kutatásról is fog szólni, miután a szereplők egy része tudomást szerez róla, hogy valószínűleg nem halt meg.

Szintén iparági források szerint egy újabb nagy időugrás jön a sorozatban – ez indokolhatja a fentebb említett színészcserét Judith és Rick Jr. esetében.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
<