Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

The Walking Dead 7. évad – A Királyság lesz Óz, a csodák csodája

Ez a legnagyobb közösség, amit valaha is láttunk a The Walking Deadben. Azzal, hogy a vezetőjének van egy saját tigrise, egy egészen más világ köszönt rá a sorozatra.


Greg Nicotero, a The Walking Dead sorozat maszkmesterből lett showrunnere az EW magazinnak mesélt arról, hogy mi várható a The Walking Dead 7. évadában. A beszélgetés elsősorban az egyik új közösség, Kingdom, vagyis a Királyság feltűnéséről szólt, amelyet egy bizonyos Ezekiel és az ő tigrise, Shiva “vezet”.

walking-dead-ezekiel-shiva

Óz, a csodák csodája

Ez a legnagyobb közösség, amit valaha is láttunk a The Walking Deadben. Kívülről csak egy fakó, tompa világ, de belül pompázik – ezt tapasztalja majd meg Carol és Morgan. Azt is mondhatnánk, hogy ez Óz, a csodák csodája a The Walking Dead univerzumán belül. Azzal, hogy a vezetőjének van egy saját tigrise, egy egészen más világ köszönt rá a sorozatra.

Ezekiel, a király

Szóval itt van ez a fickó, akit a saját közössége csak Ezékiel Királynak hív. Ő sétálgat a közösségben a tigrisével, miközben bibliai idézeteket mormol maga elé. Az emberek mégis felnéznek rá, követni akarják őt, ennek köszönhetően lett ilyen nagy a Királyság. Aki először látja Ezékielt és az ő Királyságát, az el sem hiszi, hogy ilyen előfordulhat, pedig ez a közösség nem is olyan sokban különbözik például Alexandriától.

Az új évad nagyon más lesz, mint az eddigiek. Eddig ismertük Ricket, a vezetőt, aki bármit megtenne a saját embereiért, most pedig itt a kegyetlen Negan a Lucille nevű baseballütőjével és még itt van egy “fehér raszta” is, aki egy tigrissel mászkál és sajátos misztikumot épített ki magáról.

 

Pro és kontra: Ki lesz Negan áldozata a The Walking Dead 7. évadában?

Ez a hétvége semmi másról nem szól és nem is szólhatna, mint a The Walking Dead 7. évadának premierje, amelyben végre kiderül, hogy kinek a fejét verte szét Negan a sorozat 6. évadának utolsó jelenetében.

A színész

Khary Payton személyében ráadásul megtaláltuk a tökéletes Ezekielt. Nem tudom elképzelni, hogy valaki másnak is adhattuk volna ezt a szerepet. De persze a Királyság elénk tárulásával nem ő lesz az egyetlen új karakter, majd meglátjátok milyen meglepetéseket tartogatunk még a nézőknek.

Khary Payton kapta Ezekiel szerepét. A karakter a The Walking Dead 7. évadában fog debütálni.
Khary Payton kapta Ezekiel szerepét. A karakter a The Walking Dead 7. évadában fog debütálni.

Shiva, a tigris

A Shiva megalkotása sem volt egyszerű. Őt animatronics (robotikus műállatok) és CGI (digitális utómunka) segítségével alkottuk meg, de rengeteg munkánk volt benne. Számtalan olyan filmet tanulmányoztunk amelyben állatok szerepelnek, hogy tökéletesen megalkothassuk a karakterét. Ráadásul kiderült, hogy még mindig van mit tanulnunk, ez a terület ugyanis számunkra ismeretlen volt eddig. 

És hogy mikor láthatjuk leghamarabb Ezekielt és Shivát? A hivatalos epizódleírások szerint hamarabb mint gondolnánk!

 

The Walking Dead 7. évad – Már tudjuk az első három rész címét és rövid sztoriját

Nagy a titkolózás a The Walking Dead 7. évada körül, de az AMC most közzétette a sorozat következő 3 epizódjának címét és annak szinopszisát (rövid leírását). A 7. évad premierje A nap amikor nem leszel (The Day Will Come When You Won’t Be) címen érkezik és ahogy várható volt biztosan onnan folytatódik, ahol a 6.

<