Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead 7. évad – Kicsoda valójában Negan?

Negan belépője nagyon sokat elárult a személyiségről, de a karaktert játszó Jeffrey Dean Morgan nagyon szeretné, ha ennél jobban is megismernénk őt.


Negan belépője nagyon sokat elárult a személyiségről, de a karaktert játszó Jeffrey Dean Morgan nagyon szeretné, ha ennél jobban is megismernénk őt. Morgan arra a kérdésre szeretne választ adni, hogy ki volt Negan, mielőtt kitört a zombiapokalipszis.

the-walking-dead-7-evad-poszter

Szerintem mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy vajon milyen lehetett Negan az apokalipszis előtt. Nem valószínű, hogy egy aktakukac irodista, de még ez is előfordulhat. Az is lehet, hogy valaha egy jó srác volt, aki aztán rossz irányba ment a körülmények hatására. Nem ismerjük Negan előéletét, de nem hiszem hogy a zsarnoki mivolta csak az apokalipszis után jött elő.

A sorozat alkotói korábban már kihangsúlyozták, hogy ha Negant úgy ismernénk, ahogy Ricket, akkor könnyen lehet, hogy most neki szurkolnánk. De vajon valaha is meg fogjuk-e ismerni Negant?

Én már beszélgettem róla, hogy jó lenne csinálni egy előzmény-epizódot, hogy jobban megismerjük Negan motivációit és gondolatait. De azt nem tudom megmondani, hogy ebből valaha lesz-e valami. Én nagyon szeretném, higgyétek el dolgozom rajta.

 

The Walking Dead: Ricket csak az választja el Negantől, hogy ő megindokolja miért gyilkol

A The Walking Dead készítői a napokban nagyon érdekes interjút adtak, többek közt elmondták, hogy Negan annak ellenére “kedvelhető” figura lesz, hogy a belépője során megöli valamelyik közönségkedvencet, sőt kihangsúlyozták, hogy valójában Negant és Ricket az különbözteti meg egymástól, hogy Rick indokait ismerjük, még Negan nem indokolja meg, hogy miért gyilkol meg éppen valakit.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<