Emiatt a szereplő miatt szégyelli magát a The Walking Dead alkotója

-

A The Walking Dead-sorozat nem követi szorosan az alapjául szolgáló képregény történetét, amely leginkább a karakterek fejlődésében mutatkozik meg.

És itt nem arról van szó, hogy Daryl vagy éppen Gamma eredetileg nem is szerepel a képregényekben vagy hogy bizonyos karakterek meghalnak még mások tovább élnek, mint a képregényben, hanem egyes karakterek fejlődéséről.

Robert Kirkman szerint Carol (Melissa McBride) karaktere az egyik legjobb példa arra, hogy a The Walking Dead sorozat alkotói mennyire fantáziadúsan végzik a munkájukat.

Még a képregényben Carol egy egyszerű háziasszony, aki ráadásul annyira gyenge, hogy öngyilkosságot követ el, addig a tévésorozatban nem csak, hogy Rambo-fokozatba kapcsol, de az egyik legnépszerűbb és legjobban kidolgozott karakter.

“Amikor Carolt nézem, akkor elégtelennek érzem magam íróként” – kezdett bele Robert Kirkman, majd így folytatta: “Carol az a személy, akiben nem láttam elég lehetőséget, de a sorozat bebizonyította, hogy igenis van benne potenciál, sőt: Csodálatos, őrült és fantasztikus dolgokat visz véghez. Carol karaktere olyan izgalmakat hozott a The Walking Deadnek, amire én nem is gondoltam. Ez egy nagyszerű dolog és örök emlékeztető számomra, hogy néhány szereplőben sokkal több van, mint amennyit elsőre gondolnánk.”

Legutóbb Carol azzal került a középpontba, hogy Henry halála miatt hallucinációk gyötörték, ami miatt olyan vérszomj lett úrrá rajta, ami talán egy társa, Connie életébe került. Ezen felül gallyra ment a kapcsolata Ezekiellel és szövetséget kötött Negannel, aki elhozta neki Alfa fejét. Csoda-e, hogy a hírek szerint ő lesz a The Walking Dead-sorozat egyik legmeghatározóbb szereplője?

Két szereplő évekre biztonságban van a The Walking Deadben

Kapcsolódó

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Érkezik a Fear The Walking Dead 7. évada is

Az AMC továbbra is bízik a sorozatban.

Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

A Fear The Walking Dead showrunnere beszélt Madison visszatéréséről. Újra láthatjuk a karaktert?

A The Walking Dead stábja megkezdte a forgatásokat

Február 28-án hat kiegészítő/bónusz epizóddal tér vissza a The Walking Dead 10. évada az amerikai AMC képernyőjére. 

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet