Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead – Chandler Riggs nem tett le Carl visszatéréséről

A korábbi The Walking Dead-szereplő, Chandler Riggs teljesen nyitott Carl visszatérésére.

Nem csak a rajongókat, de a színészt is meglepte amikor kiderült, hogy a The Walking Dead kiírja a sorozatból Carl Grimes karakterét.

A döntés azért is volt meglepő, mert a sorozat alapjául szolgáló képregénynek ő a főszereplője, másrészt meg azért, mert a készítők azért döntöttek Carl sorozatból való kiírása mellett, hogy a fiú halálával támasszák alá Rick Grimes döntéseit és motivációját – csakhogy nem sokkal később Rick Grimes karakterét is kiírták a sorozatból…

Azóta több olyan epizód is volt, amely során lázálmokban és hallucinációkban több már a sorozatból távozott szereplő visszatért, Carl azonban nem volt köztük (kivéve Michonne és Rick búcsúepizódját, de akkor archív felvételekből dolgoztak) és egyelőre arról sincs hír, hogy valamelyik előzménytörténetben felbukkanna.

A Carlt alakító Chandler Riggs pedig nagyon is nyitott erre, szerinte semmi akadálya nincs annak, hogy visszatérjen és szerinte van is erre esély.

Interjú Chandler Riggs-szel a THE WALKING DEAD Carl-jával

A színész újságírói kérdésre válaszolva azt mondta a visszatéréséről, hogy “Abszolút benne lennék. Nagyon szórakoztató lenne.”, majd azt is elmondta, hogy azt nem látja, hogy a The Walking Dead sorozatba milyen formában tudna visszatérni, de szerinte valamelyik másik történetben helyet kaphatna.

A gond ezzel csak az, hogy Chandler Riggs időközben felnőtté vált, miközben az előzménytörténetek a legjobb esetben is egy tinédzserkorú Carl Grimes-t tudnának bemutatni. Persze a The Walking Dead maszkmesterei legendásan jól dolgoznak…

Chandler Riggs egyébként korábban is elmondta már, hogy nagyon szeretne szerepelni a Rick Grimes-központú The Walking Dead-filmekben, ugyanis imádott Andrew Lincolnnal dolgozni.

Facebook
<