Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A The Walking Dead szereplőivel is találkozunk az otthoni Comic Conon

Az AMC bejelentette, hogy mindhárom The Walking Dead sorozata részt vesz a házibarkács Comic Conon. Az is kiderült, hogy mely színészek vesznek részt az eseményen.

A koronavírus-járvány miatt az idei Comic Con ugyan elmarad, de a szervezők úgy döntöttek, hogy Comic Con at Home néven internetes eseményeket tart az eredeti program ideje alatt.

A július 22 és 26 között megrendezésre kerülő házibuliból persze az összejövetel évek óta stabil résztvevőjeként jelen lévő The Walking Dead sem marad ki – jelentette be az AMC.

Az amerikai televíziós szolgáltató tájékoztatása szerint idén három – digitális – panellel is részt vesznek az eseményen, a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead mellett ugyanis a még bemutatása előtt álló The Walking Dead: World Beyond sorozat is extra tartalmakkal, érdekességekkel fog jelentkezni.

the-walking-dead-10-évad

A pontos időbeosztás még nem ismert, de az biztos, hogy a The Walking Dead stábjából a Talking Dead beszélgetős kísérőműsorból ismert Chris Hardwick mellett Scott M. Gimple vezető producer, Angela Kang showrunner és Greg Nicotero maszkmester, rendező és mindenes is ott lesz a virtuális színpadon, a színészek közül pedig Norman Reedus, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan, Josh McDermitt, Ross Marquand és Paola Lazaro kapcsolódik majd be a beszélgetésbe.

A téma minden bizonnyal a sorozat jövője lesz, a csak 2021-ben érkező 11. évadból egyébként nem valószínű, hogy akár egy képkockát is láthatunk.

A Fear The Walking Dead virtuálisan felállított színpadát is Chris Hardwick vezeti majd, mellette a fentebb említett, az összes The Walking Dead-projektet összefogó Scott M. Gimple, Andrew Chambliss és Ian Goldberg vezető producerek, még a színészek közül Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman és Rubén Blades fog beszélgetni egymással és a szerencsés rajongókkal.

A Fear The Walking Dead esetében számíthatunk újabb előzetesre, hiszen már korábban is kaptunk egyet és minden bizonnyal kivesézik majd az új évadot, amely egészen más stílusban jön majd, mint a korábbiak, hiszen egy-egy epizód csak egy-két szereplőre koncentrál majd.

Alycia Fear The Walking Dead

A harmadik élőszereplős sorozat, a The Walking Dead: World Beyond paneljét is Chris Hardwick vezeti, mellette természetesen Scott M. Gimple lesz ott a sorozatot alkotó Matt Negrete társaságában.

Az eddig csak előzetesben látott szereplők közül Aliyah Royale, Alexa Mansour, Hal Cumpston, Nicholas Cantu, Nico Tortorella, Julia Ormond és Joe Holt vesznek majd részt a beszélgetésben.

the-walking-dead-world-beyond-felix-nico-tortorella

Az is hivatalossá vált, hogy a Rick nevével fémjelzett The Walking Dead-filmek nem kapnak saját panelt, de szinte biztos, hogy a beszélgetések során érinteni fogják a filmes projekteket, ahogy – azt korábban megírtuk – az is elég valószínű, hogy ezen az eseményen mutatják be a The Walking Dead 10. évadának Trónok harcát idéző 16. részét is, de reményeink szerint a lassan három hónapja beígért extra tartalmakból is kapunk valamit.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<