Sorozatos hírek Az ellenszert kutatják a The Walking Dead-mozifilmben, emberkísérletek is lesznek

Az ellenszert kutatják a The Walking Dead-mozifilmben, emberkísérletek is lesznek

Még a The Walking Dead első évada végén, amikor hőseink eljutottak a járványügyi központba (CDC) nyilvánvalóvá vált, hogy a kormányok tehetetlenek, erről és a vírus működéséről D. Edwin Jenner (Noah Emmerich) beszélt nekik.

Később Eugene felbukkanásával került elő újra az ellenszer lehetősége, de kiderült, hogy a karakter ezt csak arra használta fel, hogy védelmet kapjon Abrahamtől és később a többiektől – végül elismerte, hogy nem létezik oltóanyag a vírusra.

Egy alkalommal már a Fear The Walking Deadben láthattunk kíséletek, igaz az Otto-milícia csupán azt tesztelte, hogy az elhunytak mennyi idő után változnak át élőholtakká.

Most úgy tűnik, hogy ennél egy fokkal komolyabb kísérletek részesei lehetünk, ugyanis a hírek szerint az Anne (Pollyanna McIntosh) által Rick Grimes (Andrew Lincoln) elszállítására riasztott közösség komoly emberkísérleteket végez.

Ez megmagyarázhatja a rajongókat régóta foglalkoztató kérdést, hogy mitől A vagy B valaki, minden bizonnyal ugyanis a jelölések azt jelzik, hogy valaki jó lesz-e kísérleti alanynak vagy valamely más módon hasznos tagja lehet-e a három gyűrűs közösségnek.

A We Got This Covered azt írja, hogy azt követően, hogy Ricket felveszi a helikopter egy olyan táborba szállítják, ahol az ellenszeren dolgoznak. A gyógyászati tábor elsőre persze ártatlanul hangzik, csakhogy Rick tudomására jut, hogy a táborban néhány őrült tudós komoly végez, vagyis elég egyértelmű, hogy Ricknek nem fog tetszeni a dolog annak ellenére sem, hogy tulajdonképpen ezek az emberek mentik meg az életét.

Bárhogy is lesz, Rick nem lesz könnyű helyzetben, hiszen komoly sérülésekkel került fel a helikopterre, minden bizonnyal jó ideig lázálmok és látomások gyötrik majd, és az is kiderült, hogy ezekben Shane-nel közös jelenetei lesznek.