Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Eddig nem érkeztek meg a The Walking Dead beígért extra tartalmai

Majdnem napra pontosan két hónappal ezelőtt jelentették be, hogy elmarad a The Walking Dead 10. évadának fináléja. Az epizóddal azóta elkészültek, de nem mutatták még be.

Akkor azonban azt is ígérték, hogy – mivel a The Walking Dead utolsó része mellett a The Walking Dead: World Beyond sorozatot sem mutatták be – extra tartalmakkal lepik majd meg a rajongókat. 

A forgatást azóta sem tudták folytatni és egyelőre nem is nagyon látni, hogy mikor nyílik meg erre a lehetőség, bár világszinten elindultak ennek előkészületei. A The Walking Dead univerzuma körül azonban egyelőre nagy a csend, a beígért extra tartalmakból sem kaptunk semmit, egyedül Jeffrey Dean Morgan kapott egy beszélgetős műsort, amelyben felbukkant egy-két The Walking Dead-színész is.

Egyre világosabbá válik, hogy a The Walking Dead 11. évada sem kerül már képernyőre, de úgy tűnik, hogy az alkotók nemigazán dolgoztak ki alternatívát arra, hogy mivel tartsák fenn a sorozatuk iránti érdeklődést.

Pedig valószínűleg egy Így készült a The Walking Dead… vagy egy a The Walking Dead kulisszatitkairól a leplet lerántó filmmel is beérnék a rajongók, nem is beszélve olyan alternatív lehetőségekről, mint a rövid, akár animációs epizódok, ha már annak idején a bábfilmekkel viccelődtek az alkotók.

De már csak annak is örülnénk, ha csepegtetnének némi infót arról, hogy akkor most mire is számíthatunk a folytatásban.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<