Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead: Maggie lelőtte volna Negant, de aztán mégsem úgy lett

Tavaly nyáron egyik pillanatról a másikra, minden előjel nélkül a 193. számával véget ért a The Walking Dead képregényfolyama és a sokkból azóta sem nagyon tudtunk felocsúdni.

Robert Kirkman, a képregény alkotója nemrég azonban egy új, extra füzettel jelentkezett, amivel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került képregényboltokat kívánják támogatni, oly módon, hogy a teljes bevételt megtarthatják a boltok.

A Negan él! című kötetben megtudtuk, hogy mi történt Negannel azt követően, hogy Maggie ráolvasást tartott és szembesítette Negant a tetteivel és annak következményeivel.

The Walking Dead Maggie lelövi Negant

Most az is kiderült, hogy eredetileg egészen más sorsot szánt Kirkman Negannek, de Charlie Adlard illusztrátor lebeszélte róla.

Miután a rajzoló elolvasta, hogy a történet szerint Maggie lelövi Negant, írt egy levelet a barátjának, amelyben megfogalmazta kétségeit azt illetően, hogy jó ötlet-e megölni Negant.

Adlard azt írta, hogy a nyugati kultúra sajátossága, hogy ragaszkodik a szemet szemért elvhez és a halálbüntetésben látja a megoldást és szerinte sokkal jobban illene egy megváltástörténet Neganhez ahelyett, hogy Maggie egyszerűen csak lelövi őt.

Kirkman elgondolkodott a fentieken és végül úgy döntött, hogy életben hagyja Negant.

Mit gondoltok erről? Szerintetek Negan karaktere érdemelt megváltást?

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<