Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead: Még nem mondtak le a Negan-filmről sem

Már két éve felmerült egy esetleges Negan-film ötlete. Jeffrey Dean Morgan még mindig nagyon szeretné a dolgot.

Már 2018-ban szóba került, hogy Robert Kirkman magyarul Itt van Negan! címen megjelent képregénye alapján önálló filmet kaphat Jeffrey Dean Morgan karaktere.

Már jó ideje nem hallani a projektről, hiszen azóta a három Rick-film került előtérbe az AMC-nél, de Jeffrey Dean Morgan még mindig bizakodó. A színészt a Rick-filmek kapcsán kérdezték, erre válaszolva hozta szóba a saját projektjét.

“Nézzétek, nem tudom mi a helyzet a Rick-filmmel. Én is pont úgy várom az infókat, mint ti. Én különösen izgatott vagyok miattuk, mert ha sikeres lesz az… Na szóval nekem is lennének még dolgom lehetséges filmekkel… Kitartok Negan története mellett, imádnám, ha összejönne.” – árulta el a színész.

Reméljük az AMC-nél hasonlóan vevők a dologra még mindig és csupán arról van szó, hogy jelenleg nem tudnak ezzel a projekttel foglalkozni és nem mondtak le végleg róla.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<