Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND – A képeit nézve elájultunk az új sorozattól

A kiváló concept artok mellett több részlet is kiderült az új The Walking Dead sorozatról.

Bár mostanság elsősorban a helikoptereket lesik az égen a The Walking Dead rajongói, akárcsak a Fear The Walking Dead most futó évadában, úgy a Monument munkacímet The Walking Dead: World Beyond címet viselő új The Walking Dead spin-offban is egy repülő kap fontos szerepet. 

Ha ehhez hozzávesszük a Flight 462 címet viselő websorozatot, akkor egyértelmű, hogy a The Walking Dead Scott M. Gimple vezette alkotószobájában fétis lett repülni – és akkor vegyük ehhez hozzá Strand hőlégballonját is. Na de a lényeg, hogy most hogy megtalálta a főszereplőit (erről ide kattintva olvashatsz), el is kezdődik a The Walking Dead: World Beyond forgatása, méghozzá Virginiában.

A forgatási helyszín a Lost pilotjának forgatási helyszínét idézi, ugyanis már a helyszínre szállítottak és szétszórtak az utcában egy hatalmas, Boeing 737-es repülőtörzset, amely az első rész egyik legfontosabb eleme lesz. A virginiai Hopewell város lakóit tájékoztatták is, hogy a stáb egy repülőgép-szerencsétlenséget fog forgatni a következő két hét folyamán.

Az egyelőre nem derült ki, hogy a sorozat fiatal főhősei is a repülőn ülnek-e majd, vagy pedig csak az ő otthonuk közelében történik a baleset, mindenesetre a híresen nagy Lost-rajongó hírében álló Gimple nem aprózza el az új sorozatot.

Az új The Walking Dead sorozatban egyébként a hírek szerint egy olyan közösséget ismerhetünk meg, amely viszonylag simán túlélte az apokalipszist, a sorozat fiatal főhősei viszonylag komfortosan és nagy biztonságban nőhettek fel.

A 10 részes első évad forgatását várhatóan 2019 novemberében fejezik be, vagyis jövő nyáron bemutathatja az AMC a sorozatot, amelynek első részét a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts dirigálja majd.

Alább a koncepciós rajzok egyesével, amelyekből azért elég sok mindent ki lehet venni. Az Alex Garland Annihilation (Expedíció) című filmjét nem csak színeiben, de szemmel látható mutálódásában is megidéző rajzok több mint biztatóak.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<