Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Az AMC és Andrew Lincoln sem elégedett a The Walking Dead mozifilm forgatókönyvével

Sajtóértesülések szerint sem az AMC, sem Andrew Lincoln nem elégedett a forgatókönyvvel, amit már így is többször újraírtak.

Majdnem két év telt el azóta, hogy bejelentették, hogy a The Walking Dead univerzuma három mozifilmmel is bővül. Azóta nem sok hír érkezett a filmről, inkább csak értesülések, melyek vagy igazak lesznek vagy nem.

Az egyik ilyen szerint például a The Walking Dead mozifilm első részében a zombivírus ellenszerét kutatják majd, amelyek során emberkísérleteket is végeznek, ami nagyon nem fog tetszeni Rick Grimes-nak.

Az ellenszert kutatják a The Walking Dead-mozifilmben, emberkísérletek is lesznek

Aztán kiderült az is, hogy Shane is szerepelni fog a filmben, bár érdekes módon ez az információ továbbra sem került hivatalos megerősítésre, miközben nyílt titoknak számít a sajtóban.

A történetről, vagy hogy időben hol veszi fel a fonalat semmit nem tudunk. Az AMC vezetősége azonban már látta a forgatókönyvet – legalábbis sajtóértesülések szerint – és bármennyire is fogadkoztak, hogy a járványnak köszönhetően tökéletes történetet írtak, állítólag az AMC nem elégedett a szkripttel.

The Walking Dead – Miért nem tért vissza Rick és mi van már a filmekkel?

Ugyanezen forrás azt állítja, hogy nem csak az AMC, de maga Andrew Lincoln, vagyis a Rick Grimes-t alakító színész sem elégedett a szövegkönyvvel, pedig már többször is átírták azt. A szkriptet egyébként Scott M. Gimple írta, aki az egyik vezető producere a The Walking Deadnek és a Fear The Walking Deadnek, íróként pedig a The Walking Dead: World Beyond sorozatból is kivette a részét.

Az AMC természetesen nem kommentálta a dolgot, de ez magyarázat lehet arra, hogy miért hallgatnak a közelgő trilógiáról, hiszen még fogalmuk sincs mit mondhatnának róla.

Scott M. Gimple egyébként a napokban nagyon  is optimistán nyilatkozott a filmről, erről itt olvashattok:

Nem akármilyen filmhez hasonlították a készülő The Walking Dead-filmet

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<