Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

The Walking Dead 11. évad – Negannek nagy tervei vannak Maggie kisfiával

A kis Hershel 6-7 éves forma lehet, Negan pedig már el is képzelte, hogy hogyan alakulhat vele a kapcsolata.

A The Walking Dead 7. évadának első részében Negan nem csak Maggiet tette özveggyé, de az akkor még meg nem született Hershelt is félárvává, ezért is lesz érdekes Maggie visszatérése és Hershel Jr. bemutatkozása.

Egy teljesen új Maggiet ismerhetünk meg a The Walking Dead 11. évadában

Arról, hogy hogyan alakulhat Maggie és Negan kapcsolata, már itt írtunk korábban, de most a Negant alakító Jeffrey Dean Morgan azt is elmondta, hogy milyen lehet a kapcsolata a Rhee-család legkisebb tagjával.

“Negan határozottan rendelkezik egy kötelékkel a fiatalabb generáció irányába, ezt már többször is láthattuk.” – utalt a színész a Carllal vagy éppen Judith-tal való kapcsolatára, de nyugodtan ide sorolhatjuk akár Lydiát is.

“Azt hiszem nagyon őszinte a fiatal gyerekekkel fennálló kapcsolata és nem hiszem, hogy félnie kellene attól, hogy milyen lesz ezzel a kölyökkel megismerkedni. Úgy gondolom, hogy ez egy jó mód lehet arra, hogy Maggie megismerje őt, meglássa a másik oldalát, mert kétségem sincs afelől, hogy amikor Maggie visszatér meg akarja majd ölni Negant” – tette hozzá, de kiemelte azt is, hogy nem ő írja a sorozatot, ő csak egy jó tippet ad az íróknak.

A showrunner szerint ez lesz a The Walking Dead 11. évadának egyik legkeményebb momentuma

“Nagyon örülök neki, hogy így alakult Negan története. Ez egy megváltás történet számára, de azért még mindig ott van benne Negan, így nagyon érdekesen alakul majd a kapcsolata Maggievel.” – ígéri Morgan.

<