hétfő, január 25, 2021

The Walking Dead: Negan ezekkel a szereplőkkel szeretett volna több közös jelenetet

-

A The Walking Dead nem csupán egy zombis sorozat, hanem számtalan izgalmas párbeszéddel gazdagította a tévétörténelmet az elmúlt tíz évben.

Bár a Jeffrey Dean Morgan által alakított Negan csak a 7. évad óta aktív részese a The Walking Deadnek, azért megvan a maga véleménye a sorozatról és annak karaktereiről.

A Negant alakító Jeffrey Dean Morgan a saját beszélgetős műsorában, a Friday Night in The Morgans legutóbbi epizódjában osztotta meg a gondolatait azzal kapcsolatban, hogy mely szereplőket hiányolja a sorozatból.

“Mindig is a The Walking Dead rajongója voltam,  már azelőtt is, hogy szerepeltem volna benne. Te voltál az egyik szereplő, akit nagyon meg akartam ismerni” – intézte a szavait a Morgant alakító Lennie James-hez. “Amikor csatlakoztam a sorozathoz, nagyon vágytam arra, hogy közös jeleneteim legyenek veled” – folytatta.

Aztán Jeffrey Dean Morgan és Lennie James megbeszélték, hogy nagyon sajnálják, hogy nem igazán tudtak együtt forgatni, hiszen Negan érkezésével majdnem párhuzamosan Morgan is átigazolt a Fear The Walking Deadbe.

A beszélgetés közben megemlítették még Abraham, vagyis Michel Cudlitz nevét is, akivel Jeffrey Dean Morgan csak a 7. évad első részében forgathatott, amikor megölte a szereplőt. Jeffrey Dean Morgan, vagyis Negan Abrahammel is

A Morgant alakító Lennie James a 8. évadban elhagyta a The Walking Deadet és immár második éve a Fear The Walking Dead részese, még Negan egy egyedülálló megváltás-történetet kapott. Jelen állás szerint elég válószínű, hogy a sors már soha többé nem keresztezi a két szereplő útját, pedig mindkét színész nagyon szeretne a másikkal közös jelenetet.

Mit gondoltok, mi sülne ki a két megváltásáért küzdő, vagyis Negan és Morgan beszélgetéséből?

Kapcsolódó bejegyzések

10 Breaking Bad utalás, amit csak a legnagyobb rajongók szúrtak ki

A Breaking Bad alkotói már-már betegesen alapos munkát végeztek a sorozat készítésekor.

Előzetest kapott a The Walking Dead 10. évadának utolsó szakasza

Az amerikai AMC és a Skybound produkciós cég kiadott egy előzetest a The Walking Dead évadának extra epizódjaihoz.

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Érkezik a Fear The Walking Dead 7. évada is

Az AMC továbbra is bízik a sorozatban.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata