Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead: Negan ezekkel a szereplőkkel szeretett volna több közös jelenetet

Jeffrey Dean Morgan sajnálja, hogy nem jutott több idő ezeknek a szereplőknek a The Walking Dead sorozatban.

A The Walking Dead nem csupán egy zombis sorozat, hanem számtalan izgalmas párbeszéddel gazdagította a tévétörténelmet az elmúlt tíz évben.

Bár a Jeffrey Dean Morgan által alakított Negan csak a 7. évad óta aktív részese a The Walking Deadnek, azért megvan a maga véleménye a sorozatról és annak karaktereiről.

A Negant alakító Jeffrey Dean Morgan a saját beszélgetős műsorában, a Friday Night in The Morgans legutóbbi epizódjában osztotta meg a gondolatait azzal kapcsolatban, hogy mely szereplőket hiányolja a sorozatból.

“Mindig is a The Walking Dead rajongója voltam,  már azelőtt is, hogy szerepeltem volna benne. Te voltál az egyik szereplő, akit nagyon meg akartam ismerni” – intézte a szavait a Morgant alakító Lennie James-hez. “Amikor csatlakoztam a sorozathoz, nagyon vágytam arra, hogy közös jeleneteim legyenek veled” – folytatta.

Aztán Jeffrey Dean Morgan és Lennie James megbeszélték, hogy nagyon sajnálják, hogy nem igazán tudtak együtt forgatni, hiszen Negan érkezésével majdnem párhuzamosan Morgan is átigazolt a Fear The Walking Deadbe.

A beszélgetés közben megemlítették még Abraham, vagyis Michel Cudlitz nevét is, akivel Jeffrey Dean Morgan csak a 7. évad első részében forgathatott, amikor megölte a szereplőt. Jeffrey Dean Morgan, vagyis Negan Abrahammel is

A Morgant alakító Lennie James a 8. évadban elhagyta a The Walking Deadet és immár második éve a Fear The Walking Dead részese, még Negan egy egyedülálló megváltás-történetet kapott. Jelen állás szerint elég válószínű, hogy a sors már soha többé nem keresztezi a két szereplő útját, pedig mindkét színész nagyon szeretne a másikkal közös jelenetet.

Mit gondoltok, mi sülne ki a két megváltásáért küzdő, vagyis Negan és Morgan beszélgetéséből?

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<