Az új The Walking Dead-játékban a virtuális valóságban gyilkolhatjuk le a zombikat

-

A PSVR tulajdonos The Walking Dead-rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket, a többieknek meg még van ideje beszerezni egy konzolt, ugyanis nagyjából hat hét múlva jelenik meg a virtuális valóságban játszható The Walking Dead játék, az Onslaught.

A Survios által megálmodott játék nem a képregényt, hanem az AMC tévésorozatát vette alapul, ami valószínűleg a lehető legjobb döntés, hiszen így a sorozatból már megismert arcok között masírozva kell majd irtanunk a járkálókat – és persze túlélnünk.

A The Walking Dead Onslaught története a Megmentők (Megváltók) elleni háborút követően játszódik, amikor Alexandria romokban van, nekünk pedig az a feladatunk, hogy valahogy ismét biztonságossá tegyük a helyet. A játékban lesz egy úgynevezett – akárhányszor újrajátszható – Gyűjtögető üzemmód (Scavenger Mode), amely során Rick, Daryl, Carol vagy éppen Michonne társaságában gyűjtögethetünk. Erre szükségünk is lesz, hiszen enélkül sem magunkat, sem a helyet, sem a fegyvereinket nem tudjuk majd fejleszteni, ami elég alapvető eleme a túlélésünknek, nem is beszélve arról, hogy nem csak túlélnünk kell, de egy élhető helyet építenünk a jövő generációjának és persze “megjavítani az összetört társadalmat”.

The Walking Dead Onslaught VR

A készítők ígérete szerint hihetetlen minőségű harcokra számíthatunk, hatalmas szabadságot nyújtanak mind az irányítást, mind a fegyvereinket tekintve, amelyeket teljességgel a saját stílusunkra szabhatunk.

A további ígéretek szerint minden Alexandria falain kívüli utazás lehetőséget kínál arra, hogy értékes fegyvereket, ételeket, nyersanyagokat és egyéb erőforrásokat gyűjtsünk a közösség számára, de minden ilyen kaland hatalmas veszélyekkel teli lesz és akár egyetlen láda megszerzése is az életünkbe kerülhet – a járkáló holtak ugyanis ott bújnak minden bokor mögött, nem is beszélve a még élők jelentette fenyegetésekről.

A szeptember 29-én érkező The Walking Dead Onslaught PlayStation VR, Oculus Rift, valamint SteamVR (Valve Index és HTC Vive) készülékekkel lesz játszható.

Kapcsolódó

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Törölték a Playstation Store-ból a Cyberpunk 2077-et

A Cyberpunk 2077 félresikerült indulása után a fejlesztő CD Projekt korábban bejelentette, hogy visszatéríti a vételárat azoknak a csalódott játékosoknak, akik az előző generációs konzolokon próbáltak játszani, a Sony azonban most saját erőből is lépett.

Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

A Fear The Walking Dead showrunnere beszélt Madison visszatéréséről. Újra láthatjuk a karaktert?

A The Walking Dead stábja megkezdte a forgatásokat

Február 28-án hat kiegészítő/bónusz epizóddal tér vissza a The Walking Dead 10. évada az amerikai AMC képernyőjére. 

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet