Sorozatos hírek Nem csak egy kis szerepre tér vissza a Rick-filmbe Shane

Nem csak egy kis szerepre tér vissza a Rick-filmbe Shane

Még 2010-ben a Jon Bernthal által alakított Shane Walsh fontos tagja volt a The Walking Dead csapatának. Rick és barátja igencsak turbulens kapcsolata akkor ért véget, amikor Rick megölte őt.

Shane karaktere azóta egy alkalommal már felbukkant a The Walking Dead 9. évadában, de úgy tűnik, hogy a karakter ismét visszatér és ezúttal nem csak egy rövidke beugrószerep erejéig.

Most az is kiderült – legalábbis a források ezt állítják – hogy Shane karakterének funkciója az lesz, hogy bemutassa az idő múlását. Különböző múltban játszódó visszatekintéseket láthatunk majd, amelyeket mind egy nagyobb időugrás előtt vágnak majd be nekünk.

A hírek szerint egyébként Jon Bernthal szerződése egyetlen filmre szól, ami minden bizonnyal, az első filmet jelenti, ami valószínűsíti, hogy a karakter fogja a súlyos sérülésektől szenvedő és lábadozó Ricket átsegíteni a nehéz időszakon, amolyan víziók és visszatekintések segítségével. Úgy néz ki egyébként, hogy Rick a felépülését követően bele is kerül a sűrűjébe.

Az ellenszert kutatják a The Walking Dead-mozifilmben, emberkísérletek is lesznek

Jelen állás szerint egyébként a mozikban továbbra sem láthatjuk majd a filmet, vagy ha igen, akkor csak a mozik elenyésző részében, így a független filmszínházakban.