Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead – Miért nem tért vissza Rick és mi van már a filmekkel?

Még 2018 novemberében, nem sokkal Andrew Lincoln a The Walking Dead sorozatból való kilépését követően jelentették be, hogy filmként folytatódnak Rick Grimes kalandjai.

Azóta eltelt másfél év és nemigen látjuk, hogy előre haladnának ezzel a történettel.

2018 november 18-án történet a bejelentés, majd 2019 júliusában kaptunk egy animált teasert, de azóta igencsak nagy a hallgatás.

Oké, idén év elején Scott M. Gimple azt nyilatkozta, hogy bár az eredeti terv az volt, hogy már 2019 nyarán elkezdjenek forgatni, de nagyon lassan haladnak a forgatókönyvvel és közben figyelniük kell a sorozatra is, így a legfontosabb jelenleg a jó időzítés – ezért is gondoljuk mi, hogy a végén Rick és a The Walking Dead sorozat története összeér.

Az időzítés szempontjából nagyon sok különböző szempontot figyelembe kellett vennünk. Azt mondanám, hogy az elmúlt év sok szempontból kutatás-fejlesztési tevékenység volt.

– mondta akkor Gimple.

A pletykák szerint egyébként a The Walking Dead-filmek írási folyamatát Danai Gurira távozása is megbolygatta, az alkotók ugyanis eddig vele nem terveztek, de most már őt is beleírják a filmek egyikébe.

És, hogy az elmúlt hat évben miért nem tért vissza Rick? Erre egy nagyon egyszerű magyarázat lehet. Rick olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy akár évekig tarthatott az is, hogy újra megtanuljon járni, nem is beszélve arról, hogy jó eséllyel huzamosabb ideig, mint fogoly élvezhette a CRM vendégszeretét. Persze adódik a kérdés, miért mentenék meg Ricket, ha utána fogva tartják? Itt jöhet képbe az, hogy a CRM tudósai emberkísérleteket végeznek, ami nagyon nem tetszik Ricknek.

Hogy mi jöhet a The Walking Dead-filmekben és sorozatokban azzal itt foglalkoztunk részletesen:

Ez jöhet a The Walking Deadben a következő években

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<