The Walking Dead: Ha Rick megölte volna Negant, már mindenki halott lenne

-

Scott M. Gimple a The Walking Dead univerzumának egyik agytrösztje igencsak beszédes kedvében van mostanában. Most éppen arról beszélt, milyen következményei lettek volna annak, ha Rick (Andrew Lincoln) megölte volna Negant (Jeffrey Dean Morgan).

Érdekes elgondolkodni azon, hogy hogyan változtatott volna a The Walking Dead történetvonalán, ha a főszereplők bizonyos helyzetekben más döntéseket hoznak. (Egyébként a The Walking Dead színes képregényfolyamában többek közt ezen fog elgondolkodni a képregényeket író Robert Kirkman is.)

A sorozatban Rick Grimes és társai rengeteg alkalommal hoztak már kemény vagy erkölcsi szempontból megkérdőjelezhető döntéseket, de a másik oldalról megközelítve Rick például kifejezetten irgalmas volt, amikor úgy döntött, hogy életben hagyja Negant.

De hogyan alakultak volna a dolgok, ha Rick nem enged Carl (Chandler Riggs) kérésének és megöli Negant? Nos egy dolog szinte biztosnak tűnik: Negan nélkül a Suttogók már bedarálták volna nem csak a Királyságot és Hilltopot, de Alexandriát is.

Michonne búcsúepizódjával talán megmutattuk, hogy néha milyen kevésen múlik, hogy milyen irányba megy egy-egy történet.” – kezdett bele Scott Gimple, majd azzal folytatta: “Ha Rick nem hagyja életben Negant, akkor a három közösség békediktátuma sem jöhetett volna létre, konfliktusok alakultak volna ki a közösségek között, sokkal intenzívebbé váltak volna a dolgok, egyenként pedig esélyük sem lett volna a Suttogók ellen – nem is beszélve arról, hogy Negan az, aki csapdába csalta Alfát (Samantha Morton).”

Bár Rick a The Walking Dead 9. évada óta nem része a történetnek, az ő irgalma tehát tulajdonképpen mindenkit megmentett. Azóta azt is megtudtuk, hogy Rick túlélte a halálosnak tűnő sérülést, sőt vissza is tér a történetbe, bár egyelőre sem a színész, sem az műsort eredetileg sugárzó AMC televíziós csatorna nem elégedett a Rick Grimes-filmek forgatókönyvével.

Az AMC és Andrew Lincoln sem elégedett a The Walking Dead mozifilm forgatókönyvével

Kapcsolódó

Willy’s Wonderland előzetes Nicolas Cage-dzsel

A Nicolas Cage által alakított főhős elvállal egy éjszakai takarítást a Willy's Wonderland nevű helyen, ahol persze nem minden...

Új előzetest kapott a testfoglalós A hívatlan

Az idilli amerikai kisváros csendesen éli mindennapjait, ám egy napon valami megváltozik.

Befutott az első előzetes a The Reckoninghoz

Neil Marshall Magyarországon, a fóti stúdióban forgatta új horrorfilmjét.

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet