Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

The Walking Dead: Tervben van az önálló Negan-film

Tovább bővülhet a The Walking Dead-univerzum.

Bár a képregényfolyam véget ért, addig mozgóképes fronton továbbmenetel a The Walking Dead.

A Fear The Walking Dead 5. évada 3 hét múlva folytatódik, de már biztos, hogy érkezik a 6. évad; a The Walking Dead a 10. szezonját kezdheti el októberben; de kiderült, hogy nem csak 3 – Rick utóéletéről szóló – The Walking Dead mozifilmen, de egy újabb, a fiatalabb generáció apokalipszisben való felnövéstörténetére koncentráló tévésorozat is érkezik. És ez még mindig nem minden.

A Comicbook ugyanis rákérdezett Jeffrey Dean Morgannél, hogy mi a helyzet a korábban pletykált Negan-minisorozattal vagy filmmel és kiderült a színészen nem múlik semmi, sőt, nagyon is sürgetné a dolgot.

“Tudom, hogy már voltak egyeztetések a dologról. És minél hamarabb össze kell hoznunk, mert egyre inkább öregszem és így egyre nehezebb lesz eljátszani a fiatal Negant.”

Jeffrey Dean Morgan a fenti mondattal azt is valószínűsítette, hogy a Negan-projekt a fiatal Negant mutatná be, vagyis adja magát, hogy a Here’s Negan (Itt van Negan) képregényt dolgoznák fel, amelyben szerepet vállalhatna a mosanság a Fear The Walking Deadben látható Austin Amelio, vagyis az akkor még nem égett arcú Dwight karaktere is.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<