Filmek, sorozatok, kultúra

Már a The Walking Dead: World Beyondban is a gyógymódot kutatják

Korábban többször is felmerült már, hogy van-e gyógymód a zombivírusra, az új előzetesből kiderül, hogy az új The Walking Dead-sorozatban is ezt keresik.

A fiatal apokalipszis-növendékeket bemutató The Walking Dead: World Beyond a The Walking Dead 10. évados kvázi-fináléjával egy napon, október 4-én debütál és úgy tűnik, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatot a Rick-filmekkel, mint azt előzetesen gondoltuk.

A The Walking Dead: World Beyond nemrég debütált előzetessel párhuzamosan ugyanis az is kiderült, hogy egy a zombi-vírus gyógymódja után kutató orvos megmentése is kiemelt szerepet kap majd a szériában.

“Apánk megosztja tudását, hogy legyen gyógymód” – mondja Iris a Skybound által kiadott legújabb World Beyond előzetesben és biztosak lehetünk benne, hogy bizony a zombikór gyógymódjáról beszél.

Mint emlékezhettek, pár hónappal ezelőtt írtuk meg, hogy a The Walking Dead-mozifilmekben, vagy ha úgy tetszik a Rick-filmekben is fontos szerepet kap majd a vírus ellenszerének kutatása, sőt úgy tudjuk emberkísérletek is lesznek a filmekben, ami igencsak nem tetszik majd Rick Grimesnak.

Miután közvetve már részt vettek a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead sorozatok eseményeiben is, a CRM (a CRM-ről itt olvashattok bővebben) a The Walking Dead: World Beyond szerves részét képezi, sőt kifejezetten köréjük szövődik a történet.

“Folyamatosan jelen vannak a történetben és elég sok mindent megmagyaráznak korábbról” – árulta el Scott M. Gimple, de persze hozzátette, hogy jönnek a korábbiak helyett új rejtélyek is és nagyon sok újdonságot fogunk megtanulni a The Walking Dead eddig ismert univerzumáról.

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy végre hivatalosan is megmagyarázzák azt is, mit jelent, hogy valaki A vagy B…

<