Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A World Beyond mindent megváltoztat, amit eddig a The Walking Deadről tudtunk

Izgalmas részleteket árultak el a The Walking Dead: World Beyond főszereplői.

Az már eddig is tudható volt, hogy a The Walking Dead: World Beyond olyan fiatalokról szól majd, akik már a zombiapokalipszisben nőttek fel, és hogy nagyjából tíz év telt a vírus elterjedése óta.

Minden amit a THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND sorozatról tudni érdemes

A cselekmény egy testvérpárra, Hope (Alexa Mansour) és Iris Bennettre (Aliyah Royale) fog fókuszálni, akik a biztonságot jelentő épületet elhagyva megpróbálják megkeresni a tudósként dolgozó apjukat, mert attól félnek, hogy veszélyben van amiatt, hogy a Civil Republic-nak dolgozik. A két főszereplő szerint végre mindenki számára egyértelmű lesz, hogy mit jelképez a három egymásba kapcsolódó kör, amit például a Ricket elszállító helikopteren is láthattunk, és hogy ez hogyan kapcsolódik az eddig megismert mitológiába.

Annet Mahendru, aki a Campus Community (a World Beyond fő helyszíne, ami a vírus előtt tényleg egyetem volt) Huck nevű felügyelőjét fogja alakítani annyit tett hozzá ehhez az amerikai IGN-nek, hogy ők az egyik gyűrű, és ahogy haladunk előre az évadban, úgy bontakozik majd ki a másik kettővel való kapcsolatuk. Szerinte ők eddig is része voltak az univerzumnak, csak még nem volt lehetőségük elmesélni a saját történetüket.

Nico Tortella, vagyis a Campus Community biztonsági vezetője, Felix viszont sejtelmesen csak annyit árult el, hogy a Walking Dead-rajongók már rögtön az első részek alatt meg fognak lepődni, a cselekmény pedig egy olyan nagyobb történetszálba fog torkollni, ami összekapcsolja az egész univerzumot – számol be az IGN.

<