Tina feladta a Farmot, az új beköltözőt már láthattuk a tévében


Tina már a beköltözéssel beírta magát a valóságshow-k történetébe, mikor kiderült, terhesen vágott neki az embert próbáló kihívásnak. A szokatlan környezet azonban már az elején próbára tette az erejét, végül pedig úgy döntött, befejezi a versenyt.

Attilával már az elejétől kezdve élezték egymásra a verbális kaszát, a férfi ugyanis halálosan megsértődött rá, amiért beszólt a piaszagára. Ekkor még senki sem tudta, hogy Tina nem borsószemhercegnő, hanem a terhessége miatt érzékeny a legkülönbözőbb illatokra.

Attila szurkálódása és a szokatlan körülmények miatt végül teljesen kiborult, és először Diának fedte fel a titkát. Ezután a házban futótűzként kezdett terjedni a gólyahír, és mindenki megtudta, hogy babát vár.

A kezdetektől váltig állította, hogy képes lesz egyszerre szem előtt tartani a versenyt és a baba érdekeit is, azonban sosem tagadta, hogy ha veszélybe érzi az egészségét, nem folytatja a játékot.
Nem sokkal ezelőtt elérkezettnek látta a pillanatot, és közölte, hogy szeretné feladni a játékot.

Hamarosan azonban új játékos érkezik a műsorba Tina helyére és hogy-hogy nem a hölgyet már láthattuk a Vigyél el! címet viselő műsorban…

Az új versenyző Vivi néven érkezik a játékba és mint fentebb írtuk korábban már láthattuk a tévében, az RTL Klub Vigyél el! című párkeresős műsorában, amire azért is emlékezhetünk sokan, mert a műsor rövid történetének egyik legidegesítőbb karaktere volt.

Farm Vivi
Farm Vivi

Vivi Vigyél el
Ugyanő a Vigyél el! című műsorban

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart